search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:39
MENU CLOSE

Τόσκας για το νέο σχέδιο αστυνόμευσης του κέντρου

13.03.2018 20:11
Τόσκας για Oruc Reis: Αφού ξεπέρασε τα 12 μίλια, να παρεμποδιστεί, όχι να βυθιστεί (ηχητικό) - Media

 

Το νέο μοντέλο πεζής αστυνόμευσης, που άρχισε να εφαρμόζεται πριν απο λίγες μέρες στην Αθήνα και η καθιέρωση ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για στοχευμένες δράσεις της Αστυνομίας, αλλά και το συνολικό σχέδιο αστυνόμευσης του κέντρου, ήταν τα θέματα που συζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, με εκπροσώπους του επιμελητηρίου, με τους οποίους είχε συνάντηση σήμερα στο γραφείο του.

Όπως επισημαίνεται απο το υπουργείο σχετικά με το νέο μοντέλο πεζής αστυνόμευσης, υπάρχουν ήδη θετικά αποτελέσματα, γι’ αυτό και στην συνάντηση με την αντιπροσωπεία των επαγγελματιών, όλοι αναγνώρισαν ότι το μέτρο κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, αναφέρθηκε στο επικαιροποιημένο σχέδιο αστυνόμευσης σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες της Αθήνας, καθώς και σε σχεδιασμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα εφαρμοστούν κατά την τουριστική περίοδο.

Στη συνάντηση μετείχαν από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ο πρόεδρος Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο β’ αντιπρόεδρος Νικόλαος Κογιουμτσής, ο γ’ αντιπρόεδρος Ηλίας Μάνδρος και ο νομικός σύμβουλος Μηνάς Βαρτανιάν, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ., ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15