20/01/2019 05:55:52

Άθλιος άνδρας, βάζει ένα τρίχρονο παιδάκι να καπνίσει και ξεσπά σε γέλια όταν εκείνο πνίγεται και βήχει (Video)

Άθλιος άνδρας, βάζει ένα τρίχρονο παιδάκι να καπνίσει και ξεσπά σε γέλια όταν εκείνο πνίγεται και βήχει (Video) - Media

 

Ο γενικός Εισαγγελέας της Σαουδικής Αραβίας, Σαούντ Αλ Μοζέμπ όταν είδε το βίντεο, έφριξε. Ένας άνδρας ντυμένος με λευκή κελεμπία, έχει στα πόδια του ένα τρίχρονο παιδί. Ανάβει τσιγάρο και στη συνέχεια το προσφέρει στο παιδάκι για να καπνίσει.

Ο μικρούλης όπως είναι φυσικό πνίγεται και αρχίζει να βήχει και ο άνδρας ξεσπά σε γέλια για την άθλια και ανώριμη πράξη του. Ο Εισαγγελέας έχει διατάξει να ερευνηθεί το βίντεο να ταυτοποιηθεί ο άνδρας και να συλληφθεί.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν διαπιστώθηκε ότι το βίντεο το τραβάει ο πατέρας του παιδιού και ότι ο δράστης είναι ένας πρωτοξάδερφος του, 20 ετών. «Ζητάω συγνώμη εκ μέρους του, είμαι σίγουρος ότι δεν είχε κακές προθέσεις» είπε ο πατέρας.

«Ο ξάδερφος μου ήθελε να του δώσει ένα μάθημα για το τσιγάρο, επειδή ο γιος μου παίρνει τσιγάρα από τα πακέτα και κάνει ότι καπνίζει. Ήθελε να του δείξει πόσο κακό είναι αυτό» συνέχισε.

Η παιδίατρος Λίνα Μπαρνάουι που κλήθηκε από την εισαγγελία, ανέφερε πως μια τέτοια πράξη μόνο άσχημα αποτελέσματα μπορεί να έχει «ή και ακόμη τα αντίθετα αποτελέσματα και το παιδί να μην απομακρυνθεί από το τσιγάρο αλλά να κολλήσει στην πράξη αυτή».

Ο Εισαγγελέας από την πλευρά του μιλάει για βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο ενώ δεν αποκλείει και την ποινή φυλάκισης. «Ο νόμος προστατεύει τα παιδιά και την οικογένεια και σε περιπτώσεις παραβιάσεων των δικαιωμάτων των παιδιών, ο δικαστής οικογενειακών υποθέσεων εκτιμά την κατάλληλη τιμωρία για τον παραβάτη» τονίζουν πηγές της εισαγγελίας της Τζέντα. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία και θα παραπεμφθεί.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.