search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:43
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας, οι «παράγκες» και τα τσικό

14.03.2018 12:55

 

Πώς λένε «μάλλον γύρισε το φεγγάρι»; Ε, κάπως έτσι βλέπω να διαμορφώνεται η επικαιρότητα σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

– Ήρθε το Σκοπιανό με χειρισμούς κυρίως στο εσωτερικό της χώρας – έλλειψη εθνικού μετώπου, συλλαλητήρια, διαφωνία με Καμμένο, πρόωρη αισιοδοξία – πριν τοποθετηθεί επί του συνολικού θέματος η κυβέρνηση της FYROM.

– Μετά το θέμα της Novartis με διαδικασίες στη Δικαιοσύνη και κυβερνητικές ενέργειες που δυσκόλεψαν ένα υπαρκτό σκάνδαλο, με πιθανές πολιτικές προεκτάσεις. Βέβαια εδώ να πούμε ότι, αν προκύψουν στοιχεία για πολιτικά πρόσωπα από την έρευνα της Δικαιοσύνης – που θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από τις εργασίες της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής –, μπορεί σε μια νύχτα να ανατραπούν οι πολιτικοί συσχετισμοί που ξέρουμε.

– Οι συνεχιζόμενες και κλιμακούμενες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στο Αιγαίο, την Κύπρο και τη Θράκη, οι οποίες δείχνουν καθαρά ότι ο Ερντογάν «ψάχνεται» για επεισόδιο.

– Η κράτηση των δύο Ελλήνων αξιωματικών στις τουρκικές φυλακές. Ένα σύνηθες περιστατικό στον Έβρο η Τουρκία το μετατρέπει σε διαπραγματευτικό χαρτί; Σε ομηρία; Σε διμερή και διεθνή εκβιασμό;

– Οι τοποθετήσεις του ΔΝΤ ότι πρέπει να έρθει η μείωση του αφορολογήτου αρχές του ’19 και όχι το ’20, σε συνδυασμό με τα «σου και μου» Γερμανών αξιωματούχων για το χρέος.

– Και τέλος (;) η μπούκα του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας με το κουμπούρι. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ έχει δείξει με όλους τους τρόπους – δηλώσεις, φωτό, ενέργειες – ότι είναι κολλητός της και προτείνεις να διακοπεί το πρωτάθλημα για να σε βρίζουν οι φίλοι όλων των ομάδων και να πληγεί και η Εθνική ομάδα…

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι έχει απλωθεί πολύ ο τραχανάς…

Ε, ας τον μαζέψει λοιπόν ο Τσίπρας όσο είναι καιρός.

Γνώση έχει, εμπειρία έχει αποκτήσει, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα…

Ο ίδιος να δώσει τον τόνο.

Από… μπάλα ξέρει. Μην αφήσει τους παράγοντες, τους «διαιτητές», τις «παράγκες» και κυρίως τα τσικό να κάνουν παιχνίδι…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:43