search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:44
MENU CLOSE

Σοβαρά επεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια – Τρεις συλλήψεις (Photos, Video)

14.03.2018 14:05
Σοβαρά επεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια - Τρεις συλλήψεις (Photos, Video) - Media
 
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο επί της Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια, όπου ήταν συγκεντρωμένοι διαδηλωτές της Λαϊκής Ενότητας και διαμαρτύρονταν για τους πλειστηριασμούς.
 
Δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν με τη βία τους διαδηλωτές, οι οποίοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο συμβολαιογραφικό γραφείο ώστε να εμποδίσουν τις εκποιήσεις των σπιτιών.

Οι τρεις προσαγωγές που έγιναν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης για τα επεισόδια τα οποία σημειώθηκαν έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο, στην οδό Θεμιστοκλέους, στο κέντρο της Αθήνας, μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

«Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι, έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας, σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής», όπως τονίζει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σε ανακοίνωσή της που δόθηκε πριν από λίγο στην δημοσιότητα.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΛΑΕ έξω από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, για τη σύλληψη των τριών ατόμων.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές υπάρχουν τουλάχιστον 4 τραυματίες.
 
Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια, μίλησε στο enikos.gr το στέλεχος της ΛΑΕ, Δημήτρης Στρατούλης.
Ο κ. Στρατούλης κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα εκ των οποίων ο ένας ήταν φωτορεπόρτερ. Ανέφερε επίσης ότι έγιναν και πέντε προσαγωγές ατόμων που όλοι τους είναι στελέχη της ΛΑΕ.
 
Υποστήριξε ότι δέχθηκαν άγρια επίθεση από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, στην προσπάθεια τους να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπουν στο συμβολαιογραφείο, ενώ επισήμανε ότι «η συγκέντρωση των μελών της ΛΑΕ μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας» με αίτημα την απελευθέρωση των προσαχθέντων.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των τραυματιών ήταν και φωτορεπόρτερ. Αναφερόμενος στον τραυματισμό αυτό ο πρόεδρος Μάριος Λώλος είπε ότι ο συνάδελφός του «έχει φάει συνειδητά κλοπιά στον αυχένα από αστυνομικό. Πάλι τα γκλοπ πέφτουν σε λειτουργούς του Τύπου. Πρέπει να βρει τρόπο η ηγεσία να μαζέψει αυτούς τους αστυνομικούς»
 
Πληροφορίες: enikos.gr/naftemporiki.gr/newsit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:43