search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:44
MENU CLOSE

«Χοντραίνει» η κόντρα: Η Αγγλία εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για τη Ρωσία – Τι θα γίνει με τους Άγγλους που θα ταξιδέψουν για το Μουντιάλ;

14.03.2018 15:41
Πανηγυρικό «ντου» Άγγλων οπαδών σε κατάστημα ΙΚΕΑ (Video) - Media

 

Το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας προειδοποίησε σήμερα τους Βρετανούς πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν τη Ρωσία για τον κίνδυνο “εχθρικών αντιδράσεων” απέναντί τους μετά την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ των δύο χωρών με αφορμή την υπόθεση του πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ.

Το Φόρεϊν Όφις αναθεώρησε τις ταξιδιωτικές οδηγίες του για τη χώρα αυτή, καλώντας όσους ταξιδεύουν στη Ρωσία να αποφεύγουν τα πολιτικά σχόλια.

“Λόγω των πολιτικών εντάσεων μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ρωσίας, θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη σας την πιθανότητα (έκφρασης) αντιβρετανικών αισθημάτων ή παρενόχλησης σε αυτήν την περίοδο” αναφέρει το υπουργείο στην ανακοίνωσή που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του.

“Σας συμβουλεύουμε να παραμείνετε σε εγρήγορση, να αποφεύγετε τυχόν διαμαρτυρίες ή διαδηλώσεις και να αποφεύγετε να σχολιάζετε δημοσίως τις πολιτικές εξελίξεις” συνεχίζει το κείμενο αυτό.

Η βρετανική αστυνομία εκτιμά ότι 10.000-20.000 Βρετανοί φίλαθλοι θα ταξιδέψουν στη Ρωσία το καλοκαίρι για το Μουντιάλ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:41