search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:13
MENU CLOSE

Μπαρτσελόνα –Τσέλσι ζωντανά στην COSMOTE TV

14.03.2018 17:02
Μπαρτσελόνα –Τσέλσι ζωντανά στην COSMOTE TV - Media

 

Ποικιλία σε αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο υπάρχει και αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα της COSMOTE TV.

Στα ποδοσφαιρικά, δύο αγώνες απομένουν για τη συμπλήρωση της τελικής οκτάδας του UEFA Champions League και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά όλη την αγωνιστική δράση. Την Τετάρτη 14/3 τα βλέμματα στρέφονται στο μεγάλο ματς της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι (21.45, COSMOTE SPORT 2HD), αλλά και στο Μπεσίκτας – Μπάγερν (19.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Μεταξύ των μεταδόσεων, ξεχωρίζουν και αναμετρήσεις από τα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.Το Σάββατο 17/3, στις 19.30, ξεκινά το Λεγανές-Σεβίλη, με τους φιλοξενούμενους να είναι σε απόσταση βολής από την τετράδα της LaLiga Santander και να κυνηγούν τη Βαλένθια, που “κάθεται” στο Νο4 (COSMOTE SPORT 2HD). Την ίδια ώρα μέσω του COSMOTE SPORT 3HD μεταφερόμαστε στη “Volkswagen Arena” του Βόλφσμπουργκ, για τη συνάντηση της ομώνυμης ομάδας με τη -δεύτερη στη γερμανική λίγκα- Σάλκε που προσπαθεί να ξεφύγει από την Ντόρτμουντ και την Άιντραχτ, χωρίς να έχει περιθώρια για απώλειες.

Στο αγγλικό πρωτάθλημα, ξεχωρίζει το ματς Λίβερπουλ-Γουότφορντ (Σάββατο 17/3, 19.30, COSMOTE SPORT 1HD). Μια από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές του κόσμου αντιμετωπίζει μία αμυντική γραμμή που εκτός έδρας βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με εκείνη της Λίβερπουλ.

Στην 26η αγωνιστική της Serie A TIM, δίνεται η σέντρα του εξ’αναβολής αγώνα, μεταξύ της Γιουβέντους και της Αταλάντα (Τετάρτη 14/3, 19.00, COSMOTE SPORT 3HD). Πρόκειται για παιχνίδι που μπορεί να καθορίσει την έκβαση της φετινής Serie A, καθώς για πρώτη φορά φέτος, η “Vecchia Signora” έχει την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Την Κυριακή 18/3, στις 13.30 η Σαμπντόρια υποδέχεται την Ίντερ, για την 29η ημέρα της Serie A TIM (COSMOTE SPORT1HD). Την ίδια ημέρα, στις 19.00, η Λειψία υποδέχεται στη “Red Bull Arena Leipzig” την Μπάγερν Μονάχου, για την 27η αγωνιστική της Bundesliga (COSMOTE SPORT 3HD).

Στο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, υπάρχουν όπως κάθε εβδομάδα, καθημερινές μεταδόσεις αγώνων από το ΝΒΑ, μέσω του COSMOTE SPORT 4HD. Στο πρόγραμμα του καναλιού ανήκουν τα παιχνίδια Σέλτικς-Ουίζαρντς (Πέμπτη 14/3, 02.00), Θάντερ-Κλίπερς (Σάββατο 17/3, 02.00), Μπακς-Χοκς, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, και Σαν Αντόνιο- Γκόλντεν Στέιτ (Τρίτη 20/3, 03.30). Στο COSMOTE SPORT 8HD, προβάλλεται επίσης ο αγώνας Ράπτορς-Θάντερ (Κυριακή 18/3, 19.00). Όσον αφορά στο NCAA, το κολεγιακό  πρωτάθλημα των ΗΠΑ, 68 ομάδες θα εμφανιστούν στην εκκίνηση της διαδικασίας των νοκ άουτ αγώνων. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν αποκλειστικά το «March Madness», με live μεταδόσεις ξεκινώντας από την Πέμπτη 15/3.

Από τη Stoiximan.gr Basket League, ξεχωρίζει ο αγώνας Ολυμπιακός-Κολοσσός H Hotels (COSMOTE SPORT 4HD, Κυριακή 18/3, 17.00).

Στα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αυτήν την εβδομάδα το ενδιαφέρον στρέφεται στην πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP, και στο COSMOTE SPORT 5HD, θα προβληθούν οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές (Παρασκευή 16/3), αλλά και όλη η δράση μέχρι τον αγώνα της Κυριακής 18/3 (17.30). Από το NASCAR Cup Series, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους τον 8ο αγώνα της διοργάνωσης, Auto Club 400 που διεξάγεται στην Καλιφόρνια (Κυριακή 18/3, 21.30, COSMOTE SPORT 5HD).

Οι φαν του τένις, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά πώς θα ολοκληρωθεί το πρώτο ATP Masters 1000, που δεν είναι άλλο από το BNP Paribas Open, Indian Wells, όπου μετέχουν οι καλύτεροι του τένις. Το Σάββατο 17/3 διεξάγονται οι ημιτελικοί (20.00 & 22.00), ενώ την Κυριακή 18/3, ο τελικός (22.00, COSMOTE SPORT 6HD).

Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, ξεχωρίζουν και αυτή την εβδομάδα, ταινίες και σειρές σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Στο κανάλι των σειρών, COSMOTE CINEMA 4HD, δύο νέες σειρές έρχονται σε Α’ τηλεοπτική προβολή, αμέσως μετά την πρεμιέρα τους στις ΗΠΑ. Το βασισμένο σε αληθινά γεγονότα δραματικό μιούζικαλ, Rise επικεντρώνεται στον καθηγητή ενός Λυκείου, ο οποίος καταφέρνει μέσα από το πάθος του για την τέχνη, να «ταρακουνήσει» και να εμπνεύσει όχι μόνο τους μαθητές του, αλλά και μια ολόκληρη πόλη (Τετάρτη 14/3, 22.00).Το δραματικό θρίλερ, Ιnstinct, ξετυλίγει την ιστορία ενός πρώην πράκτορα της CIA, ο οποίος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την νέα του ζωή ως καθηγητής και συγγραφέας και να επιστρέψει στο παρελθόν όταν η αστυνομία της Νέας Υόρκης ζητά τη βοήθειά του, για τον εντοπισμό ενός κατά συρροή δολοφόνου. Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο «Murder Games» του συγγραφέα James Patterson (Δευτέρα 19/3, 22.00). Ακόμα, η επιτυχημένη αγγλική σειρά, γυρισμένη στην Κέρκυρα, The Durrells επιστρέφει στο κανάλι με τον 3ο κύκλο, 24 ώρες μετά την πρεμιέρα της στη Μεγάλη Βρετανία.Στη νέα σεζόν, εκτός από την εμφάνιση των Αλέξη Γεωργούλη και Γιώργου Καραμίχου κάνει guest εμφάνιση και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. (Δευτέρα 19/3, 21.00).

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν σε Α’ προβολή το blockbuster της NBC Universal, Η Μούμια (The Mummy), με τον Τομ Κρουζ (Κυριακή 18/3, 21.00, ζώνη Blockbuster). Στη ζώνη Red Carpet Premieres του καναλιού, ξεχωρίζει σε Α’ προβολή η βραβευμένη στο 22ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας δραματική ταινία, Η ιστορία του Hedi (Πέμπτη 15/3, 21.00). Οι φαν της περιπέτειας, θα έχουν στη διάθεσή τους την πρεμιέρα της ταινίας Το κλαμπ των μονομάχων (Blunt Force Trauma) με τον Μίκι Ρουρκ (Δευτέρα 19/3, 21.00, ζώνη Action). Επίσης, την Τετάρτη 14/3, παρακολουθούμε σε Α’ προβολή την περιπέτεια φαντασίας Ghost Squad, για τρεις συμμαθητές που προσπαθώντας να τα βγάλουν πέρα με τους εκφοβισμούς και τις πιέσεις στο σχολείο, δέχονται την πρόκληση να περάσουν τη νύχτα σε ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό (21.00).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD,  οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του αστυνομικού θρίλερ ισπανικής παραγωγής, Το μικρό Νησί (La isla Minima), με επίκεντρο μία σειρά άγριων δολοφονιών έφηβων κοριτσιών (Παρασκευή 16//3, 22.00), αλλά και αυτή του βραβευμένου με Σεζάρ βιογραφικού δράματος, Μεσιέ Σοκολά (Chocolat), για την ζωή και καριέρα του διάσημου κλόουν Chocolat (Σάββατο 17/3, 22.00). Το αφιέρωμα στους Μάρτιν Σκορσέζε και Αλεχάντρο Γκονσάλες Ινιάριτου συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα στο Στο COSMOTE CINEMA 2HD, με το βιογραφικό δράμα των 5 OSCAR του Σκορσέζε, Ιπτάμενος Κροίσος (The Aviator), με τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Κέιτ Μπλάνσετ (Παρασκευή 16/3, 19.00).

Στο COSMOTE CINEMA 3, το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, συνεχίζεται την Δευτέρα 19/3 το αφιέρωμα στον Γιώργο Πάντζα με την κωμωδία του Ορέστη Λάσκου, Ο Μπούφος (22.00).

Ανάμεσα στις πρεμιέρες του Village Cinema HD ξεχωρίζει την Παρασκευή 16/3, στις 21.00, το βιογραφικό δράμα Το Πρόγραμμα (The Program), για την έρευνα που ξεκίνησε ο δημοσιογράφος David Walsh (Κρις Ο΄ Ντάουντ), για τον Λανς Άρμστρονγκ, ύστερα από υποψίες για απαγορευμένη χρήση ουσιών από τον διάσημο ποδηλάτη.

Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους από την Δευτέρα 19/3, την ταινία κινουμένων σχεδίων Coco, που κέρδισε 2 βραβεία OSCAR, στη φετινή τελετή απονομής.

Καθοριστικό ματς στην Serie A TIM

Την Τετάρτη 14/3, στις 19.00, δίνεται η σέντρα του εξ’αναβολής αγώνα, για την 26η αγωνιστική της Serie A TIM, μεταξύ της Γιουβέντους και της Αταλάντα (COSMOTE SPORT 3HD). Πρόκειται για παιχνίδι που μπορεί να καθορίσει την έκβαση της φετινής Serie A, καθώς για πρώτη φορά φέτος, η “Vecchia Signora” έχει την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

H «τρέλα του Μαρτίου» μόνο στην COSMOTE TV

Εξήντα οκτώ ομάδες θα εμφανιστούν στην εκκίνηση της διαδικασίας των νοκ άουτ αγώνων, που θα ολοκληρωθεί με την απονομή τίτλου, στο νέο πρωταθλητή του κολεγιακού  πρωταθλήματος μπάσκετ, ΝCAA. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν αποκλειστικά το March Madness, με live μεταδόσεις από το Alamodome του Σαν Αντόνιο ξεκινώντας από την Πέμπτη 15/3.

Πέφτει η καρό σημαία στο MotoGP

Οι κορυφαίοι αναβάτες του πλανήτη θα εμφανιστούν κάτω από τους προβολείς της πίστας στο Κατάρ, για την φαντασμαγορική πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP. Στο COSMOTE SPORT 5HD, θα προβληθούν οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής 16/3, αλλά και ο αγώνας της Κυριακής 18/3 (17.30).

Το μικρό Νησί – Α’ Προβολή

Στην Ισπανία του 1980, μία σειρά άγριων δολοφονιών έφηβων κοριτσιών οδηγεί στην επιστράτευση δύο ντετέκτιβ με εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης και μεθόδων προσέγγισης των υποθέσεων. Η έρευνά τους ωστόσο, θα οδηγήσει σε μία σημαντική αποκάλυψη που θα σοκάρει την τοπική κοινότητα (Παρασκευή 16/3, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD).

Rise – Νέα Σειρά

Ο καθηγητής ενός Λυκείου καταφέρνει μέσα από το πάθος του για την τέχνη, να «ταρακουνήσει» και να εμπνεύσει όχι μόνο τους μαθητές του, αλλά και μια ολόκληρη πόλη. Η σειρά είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 4HD, αμέσως μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική (Τετάρτη 14/3, 22.00).

Η Μούμια – Α΄ Προβολή

Ένας Αμερικανός στρατιώτης (Τομ Κρουζ) αναζητά αρχαίους θησαυρούς στο Ιράκ. Ξαφνικά ανακαλύπτει μια αιγυπτιακή σαρκοφάγο, ξυπνώντας την κατάρα μιας μούμιας που θέλει να φέρει το κακό στη Γη (Κυριακή 18/3, COSMOTE CINEMA 1HD, 21.00, ζώνη Blockbuster).

Instinct –Νέα Σειρά

Ένας πρώην πράκτορας της CIA, αναγκάζεται να εγκαταλείψει την νέα του ζωή ως καθηγητής και συγγραφέας και να επιστρέψει στο παρελθόν όταν η αστυνομία της Νέας Υόρκης ζητά τη βοήθειά του, για τον εντοπισμό ενός κατά συρροή δολοφόνου. Η βασισμένη στο βιβλίο «Murder Games» του συγγραφέα James Patterson σειρά, κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 4HD, αμέσως μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική (Δευτέρα 19/3, 22.00).

 Η ιστορία του Hedi – Α’ Προβολή

Ο Χέντι εργάζεται ως πωλητής αυτοκινήτων στην Τυνησία και βιώνει μια μονότονη καθημερινότητα. Στην μοναχική ζωή του, κυριαρχεί η δεσποτική φιγούρα της μητέρας του, η οποία του ετοιμάζει γάμο με μία σχεδόν άγνωστη. Όλα ανατρέπονται όταν εκείνος γνωρίζει την εξωστρεφή χορεύτρια Ριμ (Πέμπτη 15/3, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres).

JANE

Χρησιμοποιώντας άγνωστο μέχρι σήμερα υλικό, το ντοκιμαντέρ του Brett Morgen, αφηγείται την ιστορία των πρώτων εξερευνήσεων και της έρευνας της Jane Goodall στην Τανζανία, με επίκεντρο τους χιμπαντζήδες. Η έμφαση δίνεται στην πρωτοποριακή της δουλειά στο πεδίο, στη σχέση της με τον εικονολήπτη και σύζυγό της, Hugo van Lawick και στους χιμπαντζήδες που αποτέλεσαν το θέμα της έρευνάς της (Κυριακή 18/3, 21.00, National Geographic).

Hitler’s World: The Post-War Plan

Έως το 1942, η Γερμανία είχε πολλές πιθανότητες να κερδίσει τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα στρατεύματα του Χίτλερ είχαν προελάσει φτάνοντας στα ενδότερα της ηπειρωτικής Ευρώπης και στη Σοβιετική Ένωση, ενώ φαινόταν ότι ο πολιτισμένος κόσμος σύντομα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα νέο Ράιχ. Ωστόσο, σημαντικές ήττες ανέτρεψαν τα δεδομένα και τις φιλοδοξίες του Χίτλερ για παγκόσμια κυριαρχία (Από Δευτέρα 19/3, 22.00, Viasat History).

                                   

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:11