search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:14
MENU CLOSE

Μέσι το μεγαλείο σου!

14.03.2018 21:54
Μέσι το μεγαλείο σου! - Media

 

Στα προημιτελικά με χορταστική παράσταση από τον Λιονέλ Μέσι πέρασε η Μπαρτσελόνα. Η Τσέλσι υποκλίθηκε στον Αργεντινό και οι Καταλανοί με το 3-0 στο «Καμπ Νου», αλλά και το 1-1 από το πρώτο ματς στο Λονδίνο προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του τσάμπιονς λιγκ.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μέσι άνοιξε το σκορ, αφού πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κουρτουά, που πιάστηκε στον ύπνο ύστερα από σουτ από δύσκολη γωνία. Στο 20’ έβγαλε μόνος του τρομερή αντεπίθεση, άνοιξε στον Ντεμπελέ που με σουτ κεραυνό έκανε το 2-0.

Η Τσέλσι πάντως το πάλεψε αρκετά και άξιζε ένα γκολ. Στο 45+1’ στάθηκε άτυχη όταν ο Μάρκος Αλόνσο (ήταν εξαιρετικός) σημάδεψε το δοκάρι με φάουλ, ενώ οι μπλε είχαν ευκαιρίες και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρος. Στο 63ο λεπτό ο Μέσι «καθάρισε» οριστικά και αμετάκλητα την πρόκριση, καθώς ο Σουάρες του άνοιξε τη μπάλα ύστερα από αντεπίθεση και αυτός πέρασε και πάλι την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κουρτουά. Στη συνέχεια του ματς είχε αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές, ενώ οι μπλε είχαν και δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά του Ρούντιγκερ στο 90.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:12