search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:46
MENU CLOSE

Δώδεκα απίστευτα αντικείμενα που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του καφέ

15.03.2018 08:06
Δώδεκα απίστευτα αντικείμενα που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του καφέ - Media

Ο καφές είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές ρόφημα μετά το νερό και κάνει τζίρο που τον φέρνει δεύτερο στην παγκόσμια λίστα μετά το πετρέλαιο.

Καθημερινά καταναλώνονται 2,5 δισεκατομμύρια φλιτζάνια καφέ και η κατά κεφαλήν κατανάλωση καφέ στη χώρα μας την κατατάσσει στην 13η θέση παγκοσμίως. 

Αν κι εσείς είστε λάτρεις του καφέ τότε θα λατρέψετε μερικά από τα παρακάτω αντικείμενα,

Κούπα-σουβέρ Η συγκεκριμένη κούπα έχει το πλεονέκτημα πως δεν αφήνει λεκέ ή σημάδι πάνω σε τραπεζάκι και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς τη χρήση σουβέρ.

Κούπα σε σχήμα καρδιάς Μπορείτε να αγοράσετε για εσάς και τον καλό σας ή την καλή σας ένα ζευγάρι κούπες σε σχήμα καρδιάς. Έτσι θα σερβίρετε κάθε πρωί τον καφέ σε ένα ποτήρι που θα δίνει το κατάλληλο μήνυμα στον αγαπημένο σας μαζί με το αγαπημένο του ρόφημα.

Ποτήρια για εσπρέσο Αν είστε λίγο αναποφάσιστοι σχετικά με το αν θέλετε ή όχι γάλα στον εσπρέσο σας, τότε προμηθευτείτε αυτά τα ποτήρια που σας δίνουν την εναλλακτική. Αν θέλετε σκέτο εσπρέσο επιλέγετε το κοντό ποτήρι ενώ αν θέλετε να προσθέσετε και γάλα το γυρίζετε από την ανάποδη.

Φλιτζάνι που στηρίζεται στα πόδια Αν σας αρέσει να πίνετε καφέ στο πόδι…τότε αυτή η πρόταση είναι για εσάς. Με αυτό το φλιτζάνι θα μπορείτε να ακουμπάτε τον καφέ σας ανάμεσα στα πόδια σας χωρίς να φοβάστε μήπως χυθεί.

Θήκη για κινητό Υπάρχουν ποτήρια του καφέ που έχουν ειδικά στηρίγματα ώστε να τοποθετείτε ταυτόχρονα το κινητό σας. Έτσι χαζεύετε στο ίντερνετ, παίζετε παιχνίδια, και στέλνετε μηνύματα ενώ ταυτόχρονα πίνετε τον καφέ σας.

Αξεσουάρ Το παρακάτω αξεσουάρ θα σας ενθουσιάσει καθώς με αυτό μπορείτε να κλείνετε τις σακούλες του καφέ χωρίς να χρησιμοποιείτε αντιαισθητικά λαστιχάκια. Ταυτόχρονα αυτό το αξεσουάρ χρησιμεύει και ως μετρητής καφέ.

Κούπα 19 λίτρων Μπορεί να μην πίνετε 19 λίτρα καφέ την ημέρα αλλά μια κούπα σαν αυτή από τα Starbucks αποτελεί ένα πολύ ωραίο διακοσμητικό στοιχείο για την κουζίνα (ή τον κήπο σας, τόσο μεγάλη που είναι). Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και για να βάζετε μέσα τους καφέδες και τα αγαπημένα σας φλιτζάνια και αξεσουάρ καφέ.

Φλιτζάνι Lego Αυτό το φλιτζάνι θα αποτελέσει σίγουρα την αγαπημένη ενασχόληση των παιδιών σας. Αφήστε το παιδάκι σας να σας φτιάχνει κάθε μέρα μια διαφορετική κούπα για να πίνετε τον καφέ σας.

Κούπα που ζεσταίνει τα χέρια Η συγκεκριμένη κούπα μοιάζει με γάντι που μπορεί να ζεστάνει τα χέρια σας τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Πιάστε την κούπα βάζοντας τα χέρια στην κατάλληλη υποδοχή και ζεσταθείτε από τη θερμότητα που εκπέμπει ο καυτός καφές. Πολύ καλό τώρα που δεν βάζουν όλοι πετρέλαιο για το καλοριφέρ.

Ποτήρι που σας δείχνει τη θερμοκρασία Όσοι από εσάς είστε λάτρεις του ζεστού καφέ θα την έχετε πατήσει σίγουρα πολλές φορές καίγοντας τη γλώσσα σας. Με αυτό το ποτήρι δεν πρόκειται να την ξαναπατήσετε καθώς το καπάκι αλλάζει χρώμα όταν ο καφές σας είναι στην κατάλληλη θερμοκρασία για να τον πιείτε.

Για του λάτρεις του ποτού Αν σας αρέσει ο καφές αλλά τον προτιμάτε Ιρλανδέζικο (δηλαδή με λίγο αλκοόλ μέσα), πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτείτε το συγκεκριμένο ποτήρι που έχει ενσωματωμένο φλασκί.

Καφετιέρα-ξυπνητήρι Πόσο εκπληκτική ιδέα είναι να ξυπνάτε το πρωί με ένα ζεστό ποτήρι καφέ να σας περιμένει δίπλα στο μαξιλάρι σας; Αυτό το ξυπνητήρι είναι συνδεδεμένο με καφετιέρα και μπαίνει σε λειτουργία με το που χτυπήσει το ξυπνητήρι σας.

Πηγή: spirossoulis.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:44