search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:32
MENU CLOSE

Άνδρας κατακρεούργησε με ψαλίδι τη σύντροφό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

15.03.2018 08:38
«Ψαλιδισμένο» και σε πολύ λιγότερους το κοινωνικό μέρισμα του 2019  - Media

 

Δεν το χωρά ο νους το φονικό που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης 15 Μαρτίου στην Σταμάτα Αττικής, όπου άνδρας σκότωσε τη σύντροφό του και στη συνέχεα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Αγίου Φανουρίου. Ο άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι περίπου 55 ετών, επιτέθηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο στη 40χρονη σύντροφό του με ένα ψαλίδι και την κατακρεούργησε.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά. Η αστυνομία ενημερώθηκε στις 7 το πρωί από τον δράστη και το κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που βρίσκεται στο σημείο εξετάζει τον χώρο. Ο άνδρας, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, μετά την πράξη του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια και έχει μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο όπου φυλάσσεται φρουρούμενος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:31