search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:44
MENU CLOSE

Γνωστός μάνατζερ: «Αυτός είναι ο λόγος που οπλοφορεί ο Σαββίδης τον τελευταίο μήνα»

15.03.2018 18:03
Το 25% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα έχουν γυναίκες σε διευθυντικές θέσεις  - Media

 

Την κατανόησή του για το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης οπλοφορεί εξέφρασε ο έμπειρος μάνατζερ, Μίκι Στέβιτς, ωστόσο παραδέχθηκε ότι πρόκειται για μια άτυχη στιγμή του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη στάθηκε ο μάνατζερ, Μίκι Στέβιτς, που γνωρίζει τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ από τις υποθέσεις των Γκόικο Τσίμιροτ και Μάρκο Μιχόγεβιτς, τονίζοντας ότι οπλοφορεί τον τελευταίο μήνα, αφού δέχεται απειλές για βόμβες.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «sport1.de», χαρακτήρισε άτυχη στιγμή την εισβολή του με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, αφού πρόκειται για ήσυχο άνθρωπο.

Αναλυτικά:

«Ναι, η αντίδραση του Σαββίδη δεν ήταν φυσιολογική, αλλά οπλοφορεί γιατί ο ίδιος, η οικογένεια του, αλλά και συνεργάτες του, δέχονται τηλεφωνικές απειλές, αλλά και απειλές για βόμβες! Δεν ήθελε να απειλήσει κανέναν… Πριν ένα μήνα έβγαλε άδεια για το όπλο. Ποτέ δεν θα απειλούσε κάποιον. Έβγαλε το παλτό του λόγω της έντασης, ήταν μια ατυχής στιγμή. Είναι ήσυχος άνθρωπος, έχει ένα όνειρο, να δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.

Έχει κάνει τα πάντα για να το πετύχει, χρήματα, ψυχή. Δεν έπρεπε να ήταν μέσα, αλλά δεν απείλησε και κανέναν. Ποτέ δεν τον έχω δει να είναι μέσα στο γήπεδο, ήταν πάντα στη θέση του. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή του, οι παίκτες τον έχουν σαν πατέρα τους και ποτέ δεν υπήρξε παράπονο. Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που πληρώνει τους παίκτες στην ώρα τους».

Πηγή: Sport-fm

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:43