search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:04
MENU CLOSE

Σκάνδαλο με την Κέιτι Πέρι: Φίλησε έφηβο ζωντανά στην τηλεόραση (Video)

15.03.2018 20:01
Κέιτι Πέρι: Αποκάλυψε τι θα φορούσε αν γινόταν φέτος το Met Gala - Media

 

Στο επίκεντρο σκανδάλου βρίσκεται η γνωστή τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, η οποία αυτό το διάστημα είναι κριτής στην τρέχουσα εκδοχή της εκπομπής ταλέντων American Idol.

Η Πέρι δέχεται έντονη κριτική για τη συμπεριφορά της έναντι ενός 19χρονου διαγωνιζόμενου, του Μπεν Γκλέιζ, ο οποίος στη διάρκεια του σόου δήλωσε ότι δεν έχει κάνει ακόμα σχέση με κοπέλα και ότι δεν έχει φιληθεί με κάποια.

Τότε η Πέρι απαίτησε ο νεαρός να πλησιάσει τους κριτές και να τη φιλήσει. Όταν μάλιστα ο μικρός φάνηκε τρομερά αμήχανος, η Πέρι του «έκλεψε» ένα πεταχτό φιλί στο στόμα.

Όλα αυτά φαντάζουν αστεία, ωστόσο ο 19χρονος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το συμβάν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήθελαν να κρατήσω το φιλί για την πρώτη μου σχέση. Αν μου έλεγε (σ.σ. η Πέρι) να τη φιλήσω, θα έλεγα όχι».

Το χειρότερο, όμως, για την Πέρι είναι ότι ίσως υπάρχει και νομικό μπλέξιμο, καθώς, όπως εκτιμούν κάποιοι νομικοί, η πράξη έγινε χωρίς τη συγκατάθεση του νεαρού. Προφανώς δεν συνιστά αδίκημα, αλλά όντως οι εποχές είναι περίεργες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:03