search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:15
MENU CLOSE

Στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζουν συλλαλητήριο για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς

16.03.2018 07:27
Στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζουν συλλαλητήριο για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς - Media

 

Συγκέντρωση συμπαράστασης στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν αιχμάλωτοι επί 15 μέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, διοργανώνεται την Κυριακή 25 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη. Μετά την παρέλαση για την εθνική επέτειο, καλούνται όλοι να διαδηλώσουν υπέρ των δύο παλικαριών μας μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το κάλεσμα απευθύνει η σελίδα συμπαράστασης που δημιουργήθηκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook με τίτλο: «Συμπαράταση στους Έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους στην Τουρκία». 

Η ανταπόκριση είναι τεράστια και ήδη η συγκεκριμένη σελίδα έχει ξεπεράσει τις 423.000 μέλη και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο.

Στο κάλεσμα αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Καλούνται οι Έλληνες Πατριώτες να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 και αμέσως μετά το πέρας της παρελάσεως στο άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου, με σκοπό την ειρηνική διαδήλωση υπέρ των δύο Αιχμαλώτων αδερφών μας, αιχμαλωσία που είναι το απότοκο της ανύπαρκτης Εθνικής Στάσης και Αξιοπρέπειας των Πολιτικών Ταγών μας εδώ και χρόνια».

Προηγήθηκαν ως γνωστό η συγκέντρωση-συλλαλητήριο της Ορεστιάδας και η επίσης συγκέντρωση στο τελωνείο των Κήπων στον Έβρο, αλλά τώρα παίρνει σειρά η Θεσσαλονίκη.

Πηγή: evros-news.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:15