search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:25
MENU CLOSE

Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Με σημάδεψαν με όπλο στο φανάρι»! (Photo)

16.03.2018 08:37
Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Με σημάδεψαν με όπλο στο φανάρι»! (Photo) - Media

 

Μια απίστευτη εξομολόγηση έκανε η Φωτεινή Δάρρα στο περιοδικό «Λοιπόν», περιγράφοντας ένα άκρως επικίνδυνο περιστατικό που της συνέβη κατά το παρελθόν. Η γνωστή ερμηνεύτρια αποκάλυψε την περιπέτεια που έζησε ένα βράδυ όταν σταματημένη σε φανάρι με το αυτοκίνητό της, συνειδητοποίησε ότι από το διπλανό αυτοκίνητο τη σημάδευαν με όπλο!

«Είναι βράδυ, γυρίζω από ένα σπίτι φίλων με παρέα μέσα στο αυτοκίνητο. Σταματημένη στο φανάρι, μιλάω στους φίλους μου καθώς οδηγώ, γυρίζω και βλέπω στο διπλανό αυτοκίνητο τον συνοδηγό να έχει κάνει πίσω και να γελάει και τον οδηγό να με σημαδεύει με όπλο. Έπαθα σοκ, δεν ήξερα σε τι κατάσταση ήταν αυτός στο διπλανό αυτοκίνητο…

Δεν έκανα τίποτα, απλώς τον κοιτούσα. Άναψε το φανάρι πράσινο κι αμέσως έφυγα. Εκείνος άρχισε να με κυνηγάει μέσα στα στενά των οδών, ώσπου κάποια στιγμή με έχασε. Έκανα να βγω από το σπίτι μου δεν ξέρω πόσο καιρό, πάντως, σίγουρα τα βράδια έκανα πολύ καιρό να οδηγήσω ξανά. Είναι από τα πιο τρελά που μου έχουν συμβεί στη ζωή μου».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:24