search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:07
MENU CLOSE

Έδωσαν τα χέρια Λεβαντόφσκι-Ρεάλ Μαδρίτης!

16.03.2018 17:29
Έδωσαν τα χέρια Λεβαντόφσκι-Ρεάλ Μαδρίτης! - Media

 

Σύμφωνα με τη ”Mundo Deportivo”, οι δύο πλευρές ήρθαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία και απομένει η συγκατάθεση και της Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να κλείσει το μεγάλο deal!

Ολοταχώς για την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης, ίσως, μεταγραφής του καλοκαιριού… Μάρτη μήνα!

Σύμφωνα με τη ”Mundo Deportivo”, ο Πίνι Ζάχαβι, ατζέντης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, και ο Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, γενικός διευθυντής μάρκετινγκ της Ρεάλ Μαδρίτης, έδωσαν τα χέρια για τη μεταγραφή του Πολωνού επιθετικού στη «βασίλισσα», με το δημοσίευμα να τονίζει πως το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση του μεγάλου deal είναι ανάψει το πράσινο «φως» και η Μπάγερν Μονάχου!

Μάλιστα, αναφέρονται και οι όροι της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, που θα είναι για δύο χρόνια, με οψιόν παραμονής στη Μαδρίτη για άλλον έναν χρόνο!

Ο 29χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς ως τον Ιούνιο του 2021, οπότε θα χρειαστεί, όπως προείπαμε, το «ΟΚ» των Γερμανών και φυσικά, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από πλευράς Μαδριλένων…

Θυμίζουμε, την υπόθεση «έτρεχε» τους προηγούμενους μήνες ο Τσέζαρι Κουχάρσκι, δίχως, ωστόσο, αποτέλεσμα, με τον Λεβαντόφσκι να προσλαμβάνει, τελικά, τον Ζάχαβι, ώστε να εκπληρώσει το μεγάλο όνειρό του: Να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκοντας εκεί ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο.

Κάτι που όλα δείχνουν, πλέον, ότι είναι θέμα χρόνου να συμβεί…

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:07