search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:53
MENU CLOSE

«Δηλητηριώδης» Παππάς κατά Μητσοτάκη: Υπερασπίζεται μέχρι και το «μαύρο» στην ΕΡΤ

16.03.2018 19:50
«Δηλητηριώδης» Παππάς κατά Μητσοτάκη: Υπερασπίζεται μέχρι και το «μαύρο» στην ΕΡΤ - Media

 

Ένα… ιοβόλο σχόλιο του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά προκάλεσε αποστροφή του λόγου του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Αφορμή για το σχόλιο του κ. Παππά ήταν το απόσπασμα της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη, στο οποίο ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι «η απειλή για τη Δημοκρατία μας δεν φοράει γραβάτα, αλλά σφίγγει τη θηλιά γύρω από τον λαιμό της Δικαιοσύνης. Δεν καταργεί την Βουλή, αλλά ναρκοθετεί τη λειτουργία της. Δεν κλείνει το Δημόσιο, αλλά το πολιορκεί με χιλιάδες ψηφοφόρους της. Δεν έχει ΥΕΝΕΔ, αλλά έκανε ΥΕΝΕΔ την ΕΡΤ».

Απαντώντας μέσω Twitter στον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Παππάς τόνισε ότι «ο άνθρωπος που ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε βάλει στόχο να απολύσει το μισό Δημόσιο και υπερηφανευόταν για αυτό, είναι αναμενόμενο να υπερασπίζεται μέχρι και το «μαύρο» στην ΕΡΤ. Άλλωστε, έργο της κυβέρνησης ΝΔ ήταν κι αυτό…».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:48