search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:45
MENU CLOSE

Καμίνης: Οι πολίτες περιμένουν πολλά από το Κίνημα Αλλαγής

17.03.2018 09:33
Παραιτήθηκε ο Γιώργος Καμίνης - Media

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής σημειώνει ότι «212.000 πολίτες, που κινητοποιήθηκαν τον Νοέμβριο, περιμένουν πολλά από το Κίνημα και δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε».

Η δήλωση του Γιώργου Καμίνη στην Εφημερίδα των Συντακτών

«Ξεκινάμε με ένα συνέδριο που δεν είναι το τυπικό Ιδρυτικό Συνέδριο ενός κόμματος, αλλά περισσότερο είναι μια Ιδρυτική Συνδιάσκεψη. 

Οι πολίτες περιμένουν πολλά από το Κίνημα Αλλαγής. Οι 212.000 πολίτες κινητοποιήθηκαν τον Νοέμβριο, γιατί τους μιλήσαμε για κάτι καινούργιο, για κάτι μεγάλο, για κάτι ενιαίο. 

Το μήνυμά τους ήταν σαφές και δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε. Ούτε αναπαλαιώσεις ούτε αναστηλώσεις. Θα μιλήσουμε με μια σύγχρονη φωνή που να απαντά στα αιτήματα των καιρών, των πολιτών και της χώρας.

Κάνουμε μια μεγάλη αρχή, που ο προοδευτικός χώρος πρέπει να εξασφαλίσει ότι θα έχει και ανάλογη συνέχεια, διότι στην προοδευτική παράταξη πέφτει ο κλήρος του εγγυητή της δημοκρατικής ομαλότητας». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03