search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:19
MENU CLOSE

Ανάληψη ευθύνης και βίντεο από την επίθεση στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό

17.03.2018 09:53
Ανάληψη ευθύνης και βίντεο από την επίθεση στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό - Media

 

Η «Πρωτοβουλία ταξικής αλληλεγγύης Νέας Φιλαδέλφειας» ανέλαβε, στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org, την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε στον σταθμό του ηλεκτρικού στον Περισσό.

Οι δράστες προξένησαν ζημιές στις ηλεκτρονικές μπάρες και το φυλάκιο και πέταξαν τρικάκια.

Μάλιστα ανάρτησαν και βίντεο από τη δράση τους. 

Η ανάληψη ευθύνης

«Σήμερα, ξημερώματα 17 Μαρτίου, πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στον σταθμό ΗΣΑΠ του Περισσού, με σπρέι, τρικάκια και βαριοπούλες σπάζοντας τις ηλεκτρονικές μπάρες ελέγχου και το φυλάκιο του σεκιούριτι. Η σημερινή μας παρέμβαση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο κινήσεων και δράσεων ενάντια στις ηλεκτρονικές μπάρες και την επιτομή της επιβολής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Έτσι, στέλνουμε ένα μήνυμα προς το κράτος και την κυβέρνηση ΣΎΡΙΖΑ, που επιχειρούν να εφαρμόσουν το σύστημα ελέγχου στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα οποία ΜΜΜ χρησιμοποιούνται κυρίως από ανθρώπους της τάξης μας, είτε για μεταφορά στην εργασία τους, είτε για μεταφορά στο σχολείο/σχολή τους ή για την οποιαδήποτε μετάβασή τους σε οποιοδήποτε μέρος της πόλης.  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ. ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΑΞΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ», αναφέρει η ανάληψη ευθύνης. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00