search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:24
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάγκας: Δάκρυσε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Κώστα Βουτσά (Video)

17.03.2018 10:14
Αλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας είχε μοιράσει την περιουσία πριν με συναντήσει – Ήξερα πού έμπαινα» (Video) - Media

 

Μετανιωμένος για την χοντράδα που είχε πει δημόσια τότε στο Πρωινό για τον Κώστα Βουτσά και το παιδάκι του εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο σπουδαίος ηθοποιός έκανε μία guest εμφάνιση στο DWTS χορεύοντας στο πλευρό του Άνθιμου Ανανιάδη δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής του! 

Αυτό λύγισε τον Γιώργο Λιάγκα, μιας και ο 86χρονος ηθοποιός έδειξε τη δύναμη που έχει μέσα του κάνοντας τοννα ζητήσει  δημόσια συγγνώμη για όλα τα απρεπή που είχε πει: «Επειδή κατηγορούμαι ότι λέω πάντα την γνώμη μου και αυτό που πιστεύω. Αυτό θεωρώ ότι είναι και το προσόν ενός ανθρώπου, να λέει τη γνώμη του, και να κρίνεται για αυτή. Κάποτε, όταν είχαμε βγάλει την είδηση στο πρωινό ότι περιμένεις ένα μικρό παιδί, είχα βγει και είχα πει, «τώρα θα είναι μπαμπάς ή παππούς;», και «πόσο εύκολο και πόσο σωστό είναι ένας άνθρωπος σε μια μεγάλη ηλικία να κάνει ένα παιδί;».

Ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά αυτή την εβδομάδα, σε είδα στην παιδική χαρά να κάνεις κούνια με τον Φοίβο. Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Σχεδόν δάκρυσα. Θέλω να πω ότι είχα λάθος τότε που είχα πει την άποψη μου, διότι η αγάπη δεν έχει ούτε ηλικία, ούτε χρώμα, ούτε φύλο, ούτε τίποτα. Να το πούμε, για να το κλείνουμε». 

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:24