search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:08
MENU CLOSE

Penis Facial: Αυτή είναι η θεραπεία της Σάντρα Μπούλοκ και της Κέιτ Μπλάνσετ για να παραμείνουν εκθαμβωτικές

17.03.2018 10:37
Penis Facial: Αυτή είναι η θεραπεία της Σάντρα Μπούλοκ και της Κέιτ Μπλάνσετ για να παραμείνουν εκθαμβωτικές - Media

 

Κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας Ocean’s Eight, η Cate Blanchett έκανε μια παύση και εξομολογήθηκε λίγα πράγματα που αφορούν στο καυτό θέμα του Skincare σε γνωστό γυναικείο περιοδικό.

«Η Bullock και εγώ επισκεφθήκαμε την Georgia Louise, είναι κορυφαία αισθητικός με έδρα τη Νέα Υόρκη, εκεί δοκιμάσαμε μια θεραπεία την οποία αποκαλούμε penis facial. Eίναι κάτι που μυρίζει όπως το σπέρμα, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, όπως μας ενημέρωσε η Georgia έχει ένα ένζυμο που του δίνει αυτή τη μυρωδιά, έτσι η Sandy του έδωσε το όνομα penis facial.

Το πραγματικό όνομα της θεραπείας είναι EGF (Epidermal Growth Factor που θα πει Επιδερμικός Παράγοντας Γήρανσης). Το όνομα που του έδωσαν η Blanchett και η Bullock κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι αφού παράγεται από τα κύτταρα νεογέννητων, τα οποία τα παίρνουν μετά την ακροβυστία (κάπου εδώ μας σηκώθηκε η τρίχα).

Αυτά τα κύτταρα λοιπόν βοηθούν στην αναδόμηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης , πράγμα που τις κάνει να δείχνουν νεότερες και πιο λαμπερές.

Το Cut μίλησε με την Louise και εκείνη δήλωσε,« έχω λάβει πολλά περίεργα μηνύματα για αυτή τη θεραπεία, ωστόσο αυτή δεν είναι το πιο περίεργο facial που έχω εφαρμόσει, αφού αυτό εξαρτάται από τις απαιτήσεις του πελάτη. Η πιο τρελή ιστορία που έχω να διηγηθώ ήταν όταν έκανα μια θεραπεία με πλακούντα γουρουνιού σε μια πελάτισσα που ήταν vegan, δεν θέλω να θυμάμαι την αντίδραση της»

Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά που διαβάσαμε δουλεύουν ή όχι, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι για να κλείσεις ένα ραντεβού με την Louise θα πρέπει να περιμένεις μεγάλη λίστα αναμονής και ότι η θεραπεία κοστίζει περίπου 700 ευρώ.

Πηγή: MarieClaire

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:07