search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:47
MENU CLOSE

Ορόρα Μαριόν: Με στεναχώρησε ο Μαρκουλάκης όταν με σύστησε ως «η κόρη του Αρζόγλου»

17.03.2018 15:37
Ορόρα Μαριόν: Με στεναχώρησε ο Μαρκουλάκης όταν με σύστησε ως «η κόρη του Αρζόγλου» - Media

 

Για την παράσταση «Αύγουστος» και τη στιγμή που την έφερε σε δύσκολη θέση ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε η Ορόρα Μαριόν στο περιοδικό people. 

Το γεγονός πως είσαι η κόρη του Αρζόγλου τελικά σου έχει ανοίξει ή σου έχει κλείσει πόρτες;

Δεν ξέρω αν μου έχει κλείσει πόρτες ούτε αν μου έχει ανοίξει, αλλά σίγουρα παίζει ρόλο. Ευτυχώς τον μπαμπά μου τον εκτιμούν πολύ στο χώρο. Στη συγκεκριμένη παράσταση πήρα το ρόλο μετά από κάστινγκ που έκανε ο σκηνοθέτης μας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Θυμάμαι ότι την πρώτη ημέρα που συναντηθήκαμε όλοι οι ηθοποιοί μαζί, ο Κωνσταντίνος έλεγε δυο τρία πράγματα για τις προηγούμενες δουλειές του καθενός μας. Όταν ήρθε η σειρά μου, με σύστησε ως «η κόρη του Αρζόγλου». Είπε μόνο αυτό και στενοχωρήθηκα λίγο γιατί έχω κάνει κι άλλα πράγματα. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να του πω “δεν είμαι μόνο αυτό”, αλλά ντράπηκα». 

Δύο χρόνια τώρα παίζεις στη sold out παράσταση Αύγουστος με τη Θέμιδα Μπαζάκα, τον Αλέξανδρο Μυλωνά, τη Μαρία Πρωτόπαππα, τη Βίκυ Βολιώτη.

Πήρα το ρόλο το κάστινγκ. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα και μεγάλη μου τιμή να μοιράζομαι τη σκηνή με τόσο σημαντικούς ηθοποιούς. Τους ήξερα όλους από προηγούμενες δουλειές τους και δεν μπορούσα να πιστέψω πως θα συνεργαστώ μαζί τους. Εκτιμώ όλο αυτό που μου συμβαίνει και περνάω πολύ καλά.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15