search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:27
MENU CLOSE

Αφγανός ονόμασε το παιδί του «Ντόναλντ Τραμπ» και τώρα τρέχει και δε φτάνει

17.03.2018 17:05
Αφγανός ονόμασε το παιδί του «Ντόναλντ Τραμπ» και τώρα τρέχει και δε φτάνει  - Media

 

Τι το ήθελε να δώσει το όνομα Ντόναλντ Τραμπ στο παιδί του; Τώρα τρέχει και δεν φτάνει ο Αφγανός δάσκαλος από την Καμπούλ, Σαγέντ Ασαντούλα Πούγια. Η έμπνευση του για τον άνθρωπο που θαυμάζει, έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από τους συμπατριώτες του, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να απειλούν τη ζωή του.

Ο Σαγέντ που έχει μια παθολογική λατρεία προς τον Αμερικάνο πρόεδρο, τα βιβλία του οποίου για να «αποκτήσετε χρήμα και να γίνετε εκατομμυριούχοι» τα έχει ξεκοκαλίσει, αποφάσισε όταν εξελέγη ο Τραμπ πρόεδρος των ΗΠΑ, να δώσει το όνομα του στο νεογέννητο παιδί του.

Οι συμπατριώτες του ξεσηκώθηκαν και μάλιστα άρχισαν να του στέλνουν και απειλητικά μηνύματα στο facebook, λέγοντας του ότι πρέπει να προσέχει για τη ζωή του αφού έδωσε στο παιδί του το όνομα ενός άπιστου ορκισμένου εχθρού της χώρας του.

«Κάτι πολύ κακό μπορεί να σου συμβεί» τον απειλούν και οι γείτονες του και ο ίδιος βρίσκεται σε απόγνωση. Οι γονείς του απομακρύνθηκαν και ξέκοψαν κάθε δεσμό μαζί του ενώ ο ίδιος αναγκάστηκε να μετακομίσει σε άλλη πόλη.

Παρόλα αυτά ο Σαγέντ δεν το βάζει κάτω. Συνεχίζει να φωνάζει τον γιο του με το όνομα του Αμερικανού προέδρου. «Έχουμε το νόμιμο δικαίωμα να ονομάζουμε όπως θέλουμε τους απογόνους μας», δηλώνει ο δάσκαλος και συνεχίζει: «Ξέρω ότι μπορεί οι συμμαθητές του γιου μου να τον χτυπούν και να τον βρίζουν αύριο μεθαύριο, αλλά είμαι αποφασισμένος να μην αλλάξω το όνομά του. Δεν αλλάζω γνώμη. Ας πάνε όλοι στο διάολο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10