search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:32
MENU CLOSE

«Όχι» Παπανδρέου στη χείρα συνεργασίας Μητσοτάκη (Video)

17.03.2018 17:40
«Όχι» Παπανδρέου στη χείρα συνεργασίας Μητσοτάκη (Video) - Media

 

Ως «πολύ σημαντική στιγμή για τη χώρα», χαρακτήρισε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου το Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. 

«Ο κόσμος αναζητά πραγματικά εναλλακτικές πολιτικές», συμπλήρωσε ο ίδιος μιλώντας στον ιστότοπο thecaller.gr.

«Χάρη στον κ. Καραμανλή και την κυβέρνησή του φτάσαμε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας», ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά.

«Όσοι ήταν απέναντι χρησιμοποίησαν μύθους που καταπίπτουν σήμερα, όλοι αυτοί οι μύθοι ότι θα μας βοηθήσουν οι Ρώσοι με τα λεφτά και τα CDS…», είπε και ρωτήθηκε για τη δικαίωση του αδερφού του Αντρίκου Παπανδρέου για την εν λόγω υπόθεση: «Μύθοι απέναντι σε μένα και στην οικογένειά μου για να μας πλήξουν και με τη λίστα Λαγκάρντ… Δυστυχώς συνεχίστηκαν μύθοι σχετικά με την ΕΛΣΤΑΤ και τον κ. Γεωργίου… Αυτούς τους μύθους πληρώνει σήμερα ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.

«Αν δούμε τις αλήθειες, μπορεί η Ελλάδα να κάνει πολλά. Εμείς είμαστε μια δύναμη που ενώνει, πάνω στη βάση της αλήθειας», τόνισε ο Γ. Παπανδρέου.

Ερωτηθείς σχετικά με τη… χείρα συνεργασίας που έτεινε από το βήμα του Συνεδρίου ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, υποστήριξε πως «εμείς πρέπει να πάμε προοδευτικά, είμαστε η σύγχρονη προοδευτική αριστερά της Ευρώπης, να έχουμε αυτόνομη πορεία, γιατί μόνο έτσι θα χτυπήσουμε τα πραγματικά αίτια και προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:31