search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:59
MENU CLOSE

Ένας γαλαζοαίματος κάνει πασαρέλα – Συμμετείχε σε επίδειξη της Burberry

18.03.2018 07:28
Ένας γαλαζοαίματος κάνει πασαρέλα - Συμμετείχε σε επίδειξη της Burberry - Media

 

Ο πρίγκιπας Νικολάι της Δανίας, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο έκλεισε τα 18, υπέγραψε προσφάτως συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Scoop Models και διαγράφει ήδη μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στον χώρο που θα ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες του χώρου. 

Highlight της πορείας του μέχρι σήμερα θεωρείται η πρόσφατη εμφάνισή του στην πασαρέλα του οίκου Burberry στο πλευρό της Κάρα Ντελεβίν, με την Κέιτ Μος, τη Ναόμι Κάμπελ, τη Ζεντάγια και τον Ιντρις Ελμπα να τον χειροκροτούν από την πρώτη σειρά.  Αν και 7ος στη διαδοχή του θρόνου της Δανίας, ο εγγονός της βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας δεν συντηρείται με έξοδα του παλατιού, ούτε έχει ακίνητα στο όνομά του. Επιπλέον, ο πατέρας του, πρίγκιπας Γιοαχίμ, δεν απαιτεί από εκείνον τη συμμετοχή του σε επίσημα καθήκοντα. «Δεν θέλουμε να τον πιέσουμε προς κάποια κατεύθυνση. Η ζωή του Νικολάι πρέπει να πάρει τον δρόμο που θέλει ο ίδιος.

Θέλω να τον βοηθήσω με τον τρόπο μου και προσπαθώ να τον εμπνέω» δήλωσε ο πρίγκιπας Γιοαχίμ στην εφημερίδα «Billed-Bladet», επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο του ότι εγκρίνει την ενασχόληση του γιου του με το modeling. Το πρακτορείο μοντέλων Scoop Models ανέφερε άλλωστε στην ανακοίνωση της συνεργασίας του ότι η απόφαση λήφθηκε με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο γονέων του.

Ο νεαρός πρίγκιπας έχει εδώ και χρόνια το δικό του fan club στη χώρα, με πολλούς λογαριασμούς στο Instagram να είναι αφιερωμένοι σε εκείνον, με φωτογραφίες από την παιδική και εφηβική ηλικία του, μέχρι την ενηλικίωσή του.

Πηγή: espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:56