search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:55
MENU CLOSE

Χοντραίνει ο τζόγος

06.01.2010 11:01

ντίθετοι σε οποιαδή ποτε κίνηση ιδιωτικοποί ησης του ΟΠΑΠ εμφανί ζονται οι πράκτορες, και μάλιστα απειλούν ότι δεν πρόκειται να συνεργάζο νται με τον οργανισμό εάν υπάρξει μια τέτοια εξέ λιξη.

u Αντίθετοι σε οποιαδή ποτε κίνηση ιδιωτικοποί ησης του ΟΠΑΠ εμφανί ζονται οι πράκτορες, και μάλιστα απειλούν ότι δεν πρόκειται να συνεργάζο νται με τον οργανισμό εάν υπάρξει μια τέτοια εξέ λιξη. Ο ΟΠΑΠ υπέγραψε συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με τους πρά κτορες, και το μέγεθος του δικτύου των πρακτορείων θεωρείται ένα από τα με γάλα πλεονεκτήματα του οργανισμού. Γενικά, αυτό που φαίνεται να απασχολεί τους αναλυτές του κλάδου είναι η πιθανότητα να χάσει ο ΟΠΑΠ το μονοπω λιακό του καθεστώς, εάν ιδιωτικοποιηθεί πλήρως, καθώς, όπως είναι φανερό, ο επιχειρηματικός τζόγος για τον έλεγχο της αγοράς όλο και «χοντραίνει»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43