search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:08
MENU CLOSE

Τα πρακτικά της αθωωτικής απόφασης για Αμβρόσιο θα ζητήσει ο Κοντονής

18.03.2018 13:19
Επίθεση Κοντονή: Τεράστιες ευθύνες η ΝΔ, νομιμοποιεί από την πίσω πόρτα τη νεοναζιστική ιδεολογία της ΧΑ - Media

 

Τα πρακτικά της δίκης που περιλαμβάνουν το σκεπτικό της αθωωτικής απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου για τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο θα ζητήσει, τη Δευτέρα, ο υπουργός δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής. 

Ο υπουργός επισήμανε ότι «η δικαιοσύνη είναι ο υπέρτατος προστάτης και θεματοφύλακας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», σημείωσε ωστόσο ότι είναι εύλογα τα ερωτήματα που δημιουργούνται με βάση τις δημοσιογραφικές πληροφορίες και το ρεπορτάζ. 

«Αν υπάρχουν στην υπόθεση αυτή παραφωνίες θα το δούμε και σε κάθε περίπτωση θα σταθμίσουμε τα δεδομένα. Εκτός αυτού οι αποφάσεις των δικαστηρίων γνωρίζεται ότι ελέγχονται από τα αρμόδια δικαστικά όργανα» σημείωσε ο Σταύρος Κοντονής.

Ανάλογη πρακτική είχε ακολουθήσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης και στην περίπτωση της απαλλακτικής απόφασης στην υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:04