search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:23
MENU CLOSE

Survivor: Η Ξένια αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι της είπε η παραγωγή για να μην αποχωρήσει οικειοθελώς

18.03.2018 13:36
Survivor: Η Ξένια αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι της είπε η παραγωγή για να μην αποχωρήσει οικειοθελώς - Media

 

Για το Survivor, για όσα ζήτησε από την Ελένη Χατζίδου και για όσα της είπε η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης για να μην αποχωρήσει οικειοθελώς μίλησε στο περιοδικό people, η Ξένια Έβεν.

«Ήξερα πως θα γυρίσω σπίτι, αλλά και στη δουλειά μου. Επίσης, μου είχαν λείψει όλοι οι δικοί μου άνθρωποι. Γονείς, συγγενείς και φίλοι. Παρέμεινα στο Survivor για δύο μήνες. Ήταν μεγάλη ταλαιπωρία για μένα. Μάλιστα, πριν φύγει η Ελένη Χατζίδου από το παιχνίδι της είχα ζητήσει να μεταφέρει στους Rec στην Ελλάδα την επιθυμία μου να μη με στηρίξουν σε περίπτωση που βγω προτεινόμενη για αποχώρηση», αποκάλυψε η Ξένια.

Αυτός είναι ο λόγος που άλλαξαν παραλία οι Μαχητές! «Τρεις παίκτες…»

Όσον αφορά τις σκέψεις που έκανε για να αποχωρήσει οικειοθελώς: «Το είχα σκεφτεί πολλές φορές, αλλά με είχαν αποτρέψει από την παραγωγή. Γιατί μου είχαν πει πως δεν θα έκανε καλό ούτε σε μένα ούτε και στο συγκρότημα. Τώρα που έχω ηρεμήσει και σκέφτομαι τα όσα έζησα στο Survivor, αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, εκείνη την ημέρα που πήγα να υπογράψω το συμβόλαιο, δεν θα ξαναπήγαινα».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:22