search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:59
MENU CLOSE

Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Οι αδελφές από το Δήλεσι είχαν κάνει απόπειρες αυτοκτονίας – Το δράμα που βίωναν

18.03.2018 13:57
Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Οι αδελφές από το Δήλεσι είχαν κάνει απόπειρες αυτοκτονίας - Το δράμα που βίωναν - Media

 

Πέντε μέρες μετά την εξαφάνισή τους οι δύο ανήλικες αδελφές από το Δήλεσι, εμφανίστηκαν και κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι ήταν θύματα ενδοοικογενειακής βίας και αρνήθηκαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα politisonline, η 17χρονη προσπάθησε να βάλει δύο φορές τέλος στη ζωή της -τη μία φορά με μαχαίρι και την άλλη με αλυσοπρίονο- ενώ η 16χρονη πήρε χάπια αλλά οι γονείς της δεν τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνιση τους, οι κοπέλες είχαν πάει να μείνουν σε φίλες τους και μόλις επέστρεψαν στο σπίτι τους οι γονείς τους τις ξυλοκόπησαν και τους απαγόρευσαν να πάνε στο σχολείο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ο πατέρας τις είχε απειλήσει ότι αν φύγουν θα τις σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονήσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10