search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:33
MENU CLOSE

Η Αντζελίνα Τζολί αναπολεί τα εφηβικά της χρόνια: Έβαφα τα μαλλιά μου μπλε με μαρκαδόρους

18.03.2018 14:09
Η Αντζελίνα Τζολί αναπολεί τα εφηβικά της χρόνια: Έβαφα τα μαλλιά μου μπλε με μαρκαδόρους - Media

 

Κάποτε ήταν μία «πανκ» έφηβη, που έβαφε τα μαλλιά της με μαρκαδόρους. Σήμερα, στα 42 της, η Αντζελίνα Τζολί δηλώνει ότι «αγκαλιάζει» τα σημάδια που αφήνει πάνω της ο χρόνος.

«Κοιτάζω τον καθρέφτη και βλέπω ότι μοιάζω με τη μητέρα μου. Και αυτό με γεμίζει τρυφερότητα. Βλέπω ότι μεγαλώνω και το λατρεύω γιατί σημαίνει ότι είμαι ζωντανή. Ζω και μεγαλώνω», δήλωσε χαρακτηριστικά στο InStyle.

«Σίγουρα, δεν μου αρέσει να έχω κάποιο σημάδι από την εγκυμοσύνη. Βλέπω τις ατέλειές μου. Αλλά αυτό που βλέπω δεν έχει σχέση με την εμφάνιση. Περισσότερο είναι ότι βλέπω την οικογένειά μου στο πρόσωπό μου. Βλέπω την ηλικία μου», συμπλήρωσε η ηθοποιός

Στην ίδια συνέντευξη αναπολεί τα εφηβικά της χρόνια όταν έβαφε τα μαλλιά της με μαρκαδόρο. «Ημουν λίγο αγοροκόριτσο. Και τότε ήμουν λίγο πανκ. Τώρα, είναι πολύ σύνηθες να βάφεις τα μαλλιά σου μπλε. Στις μέρες μου, χρησιμοποιούσαμε οξυζενέ και μαρκαδόρο», περιέγραψε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30