search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:26
MENU CLOSE

Πρώην παίκτης του Master Chef αποκαλύπτει: Επί δύο χρόνια ζούσα σε σκηνή στο δάσος – Βουτούσα στη θάλασσα, μάζευα όστρακα και τα πουλούσα

18.03.2018 14:34
Πρώην παίκτης του Master Chef αποκαλύπτει: Επί δύο χρόνια ζούσα σε σκηνή στο δάσος - Βουτούσα στη θάλασσα, μάζευα όστρακα και τα πουλούσα - Media

 

Ο Μάριος Βραχάτης συγκίνησε τους τηλεθεατές με την ιστορία της ζωής του που αφηγήθηκε στους κριτές του MasterChef.

Με συνέντευξή του στο TV ΕΘΝΟΣ ο 30χρονος περιέγραψε τα δύο χρόνια που ζούσε σε μια σκηνή στο δάσος.

«Ήμουν 14, είχα καλή δουλειά και νοίκιαζα σπίτι στον Κορυδαλλό. Αλλά μέσα μου δεν ήμουν καλά. Οπότε τα παράτησα όλα και επέστρεψα στο μοναστήρι, εκεί που ήξερα ότι με αγαπούν. Για την ακρίβεια στο δάσος δίπλα στο μοναστήρι, δεν ήθελα να μείνω στον ξενώνα της Μονής.

Επί δύο χρόνια ζούσα σε μια σκηνή. Το πρωί βουτούσα στη θάλασσα, μάζευα όστρακα και αχινούς και τα πουλούσα στις ταβέρνες. Τα απογεύματα βοηθούσα τις καλόγριες.

Είχα απλώσει μάλιστα για ασφάλεια ένα δίχτυ γύρω από τη σκηνή, αφήνοντας μόνο μια είσοδο, και έναν αυτοσχέδιο συναγερμό με τενεκεδάκια τυλιγμένα σε μια πετονιά μπας και έρθει κανένας το βράδυ. Η αλήθεια είναι ότι απορώ με τον εαυτό μου. Τώρα θα φοβόμουν να πάω να μείνω ξανά εκεί», είπε ο Μάριος Βραχάτης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25