24/02/2020 10:58:32

Βρετανία: Έδωσε δίπλωμα με τα στοιχεία του… Ηomer Simpson (Photo)

Βρετανία: Έδωσε δίπλωμα με τα στοιχεία του… Ηomer Simpson (Photo) - Media

 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί στην κομητεία του Μπάκινγκχαμ της Βρετανίας, όταν σταμάτησαν για έλεγχο τον ...Homer Simpson. 

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε το πλαστό δίπλωμα που τους έδωσε ο οδηγός με τη φωτογραφία και τα στοιχεία του… Ηomer Simpson, ακόμη και το επιφώνημα «D’ oh!». 

«Το όχημα του οδηγού κατασχέθηκε και του επιβλήθηκε πρόστιμο για οδήγηση χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια» ανακοίνωσε σε tweet της η αστυνομία. 

«Όλοι γνωρίζουν ότι ο Homer Simpson μένει στην οδό Έβεργκριν Τέρας, στον αριθμό 742. Ερασιτέχνες…» σχολίασε χαριτολογώντας ένας χρήστης.

 

Όπως είναι και άλλωστε λογικό, η είδηση αυτή έχει… κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα, με δεκάδες φαν της σειράς να εμφανίζονται ενοχλημένοι.

Και αυτό γιατί ο άνδρας που είχε στην κατοχή του το «δίπλωμα» αυτό είχε κάνει λάθος όχι μόνο στην ημερομηνία γέννησης του Homer αλλά και τη διεύθυνσή του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.