search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:49
MENU CLOSE

Βρετανία: Έδωσε δίπλωμα με τα στοιχεία του… Ηomer Simpson (Photo)

18.03.2018 16:42
Βρετανία: Έδωσε δίπλωμα με τα στοιχεία του… Ηomer Simpson (Photo) - Media

 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί στην κομητεία του Μπάκινγκχαμ της Βρετανίας, όταν σταμάτησαν για έλεγχο τον …Homer Simpson. 

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε το πλαστό δίπλωμα που τους έδωσε ο οδηγός με τη φωτογραφία και τα στοιχεία του… Ηomer Simpson, ακόμη και το επιφώνημα «D’ oh!». 

«Το όχημα του οδηγού κατασχέθηκε και του επιβλήθηκε πρόστιμο για οδήγηση χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια» ανακοίνωσε σε tweet της η αστυνομία. 

«Όλοι γνωρίζουν ότι ο Homer Simpson μένει στην οδό Έβεργκριν Τέρας, στον αριθμό 742. Ερασιτέχνες…» σχολίασε χαριτολογώντας ένας χρήστης.

 

Όπως είναι και άλλωστε λογικό, η είδηση αυτή έχει… κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα, με δεκάδες φαν της σειράς να εμφανίζονται ενοχλημένοι.

Και αυτό γιατί ο άνδρας που είχε στην κατοχή του το «δίπλωμα» αυτό είχε κάνει λάθος όχι μόνο στην ημερομηνία γέννησης του Homer αλλά και τη διεύθυνσή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:45