search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:47
MENU CLOSE

Σοκαριστικό βίντεο: Ακροβάτης του Cirque du Soleil γλιστράει από τη λαβή, πέφτει και χάνει τη ζωή του

19.03.2018 07:17
Σοκαριστικό βίντεο: Ακροβάτης του Cirque du Soleil γλιστράει από τη λαβή, πέφτει και χάνει τη ζωή του - Media

 

Την ζωή του έχασε ακροβάτης της παράστασης του Cirque du Soleil (Τσίρκο του Ήλιου) το βράδυ του Σαββάτου στην Τάμπα της Φλόριντα. Ο 38χρονος ακροβάτης Γιαν Αρνό, έπεσε με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη κατά την παρουσιάση της παράστασης Volta την οποία το τσίρκο στην ιστοσελίδα του χαρακτηρίζει ως «περιπετειώδη».  Παρά την αντίδραση των υπευθύνων, τα τραύματα του Αρνό ήταν πολύ σοβαρά. 

«Όλο το Cirque du Soleil είναι σοκαρισμένο. Ο Γιάν ήταν μαζί μας για πάνω από 15 χρόνια και όλοι τον αγαπούσαμε. Τις επόμενες εβδομάδες θα είμαστε δίπλα στην οικογένειά του αλλά και τους συντελεστές της παράστασης Volta προκειμένου όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες αυτές στιγμές» ανέφερε σε δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος του τσίρκου Ντανιέλ Λαμάρ.

Ο Αρνό δεν είναι ο πρώτος νεκρός του Cirque du Soleil καθώς το 2016 ο τεχνικός Ολιβιέ Ροσέ, ο οποίος ήταν γιος του συνιδρυτή του τσίρκου, έχασε τη ζωή του όταν ενώ προετοίμαζε τη σκηνή για παράσταση στο Σαν Φρανσίσκο χτυπήθηκε από έναν γερανό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Θεατής κατέγραψε τη στιγμή της πτώσης του Αρνό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:46