search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:44
MENU CLOSE

Survivor: Αυτοί είναι οι έξι νέοι παίκτες που αλλάζουν τα δεδομένα! (Video)

19.03.2018 07:26
Survivor: Αυτοί είναι οι έξι νέοι παίκτες που αλλάζουν τα δεδομένα! (Video) - Media

 

Έξι νέους παίκτες υποδέχθηκε στο Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης στο επεισόδιο της Κυριακής με τους τρεις να μπαίνουν στους Διασήμους και τους άλλους τρεις στην ομάδα των μαχητών.

«Σας είχα πει ότι στο σημερινό αγώνισμα η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω τι εννοούσα. Παρακαλώ να περάσει η έκπληξη. Αυτοί οι έξι καινούριοι παίκτες είναι η έκπληξη που σας ανέφερα στην αρχή. Οι καινούριοι παίκτες θα χωριστούν και στις δύο ομάδες. Η νικήτρια ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει πρώτη από τους παίκτες που βλέπετε δίπλα μου» είπε ο παρουσιαστής με τους παίκτες των δύο ομάδων να μένουν αρχικά με το στόμα ανοιχτό!

Τελικά, οι Διάσημοι επέλεξαν τους: Εύη Σκαρώνη – personal trainer, Εύη Σαλταφερίδου – γυμνάστρια, Σώζων Παλαίστρος – Χάρος – προπονητής χόκεϊ επί χόρτου, ενώ στους Μαχητές προστέθηκαν οι: Μαρία Πανταζή – παγκόσμια πρωταθλήτρια kick boxing, Φελίσια Λαπάτη – δημοσιογράφος, Πάνος Θεοδώρου – δημιουργός αθλητικών προγραμμάτων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:44