search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:04
MENU CLOSE

«Το Πάμε Πακέτο είναι το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών» (Video)

19.03.2018 08:41
«Το Πάμε Πακέτο είναι το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών» (Video) - Media

 

Άστραψε και βρόντηξε κατά των εκπομπών ριάλιτι και κυρίως κατά του «Πάμε Πακέτο» το οποίο «παραδόξως» δεν έχει συμπεριληφθεί στα “trush” προγράμματα της σύγχρονης τηλεόρασης.

Ο λόγος για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο ο οποίος δεν μπορεί να κατανοήσει για ποιον λόγο κατακρίνουμε την ύπαρξη του survivor που παρουσιάζει τις αθλητικές επιδόσεις των παικτών και δεν έχει γίνει ποτέ λόγος για την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου που κατά την άποψή του παίζει με τον ανθρώπινο πόνο.

«Το νούμερο ένα που μου έρχεται αυτή τη στιγμή είναι αυτή η εκπομπή της Χατζηβασιλείου. Θεωρώ ότι είναι μια από τις χειρότερες εκπομπές που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση. Και ενώ τον τελευταίο καιρό έχουμε αυτούς που καταδικάζουν τα ριάλιτι, το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών, που είναι αυτή η εκπομπή, το Πάμε Πακέτο, δεν την αγγίζει κανείς. Είναι άλλο να πηγαίνει κάποιος στο Survivor για να επιδείξει τις αθλητικές του ικανότητες και είναι άλλο να παίζεις με τον ανθρώπινο πόνο» είπε συγκεκριμένα ο ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός, μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:03