09/12/2019 10:14:29

Τι λέει για το περιστατικό η μητέρα του 14χρονου που τον πετάξαν έξω από το τραίνο για 10 λεπτά

Τι λέει για το περιστατικό η μητέρα του 14χρονου που τον πετάξαν έξω από το τραίνο για 10 λεπτά - Media

 

Αντιδράσεις προκάλεσε η υπόθεση ενός ελεγκτή στον προαστιακό, ο οποίος εξάντλησε την αυστηρότητά του σε 14χρονο μαθητή που του έλειπαν 10 λεπτά για να αγοράσει εισιτήριο.

Ο ελεγκτής ανάγκασε τον νεαρό να κατέβει από το συρμό.

Η μητέρα του, Βιβιάνα Θεοδωρακοπούλου, διευκρινίζει ότι καμία σχέση δεν είχε η καταναγκαστική αποβίβαση με το νέο καθεστώς και την απειλή επιβολής προστίμου.

"Όχι, δεν του είπε τίποτα τέτοιο. Ήταν απολύτως σαφές ότι αν είχε τα δέκα λεπτά, θα συνέχιζε κανονικά μέχρι το Ρίο όπου τον περίμενα" λέει στο tempo24.

Στην ερώτηση αν προθυμοποιήθηκε κάποιος από τους συνεπιβάτες να συμπληρώσει το δεκάλεπτο, η κ. Θεοδωρακοπούλου απαντά ότι εκείνη την ώρα, γύρω στις 15.30 , δεν υπήρχαν άλλα άτομα στο βαγόνι. Ελάχιστοι κάθονταν στο βάθος του άλλου βαγονιού και δεν κατάλαβαν τι συμβαίνει".

Ο ελεγκτής που δρέπει δάφνες κοινωνικής ευαισθησίας, κατέβασε το παιδί στο σταθμό της Αγυιάς.

"Πανικοβλήθηκε" λέει η μητέρα του. Δεν ήξερε καν την περιοχή, δεν ήξερε που να πάει, δεν είχε πανω του χρήματα... Με πήρε τηλέφωνο... Του είπα βγες προς το δρόμο και περπάτησε, βρες ένα σημείο που να έχει κάτι που να είναι αναγνωρίσιμο ή ρώτησε και πες μου που είσαι να έρθω να σε πάρω.. Ξέρεις τι είναι να έχεις μείνει ήσυχος ότι το παιδί σου είναι στο τρένο και έρχεται εκεί που το περιμένεις και αυτό να βρεθεί στην Αγυιά και να μην ξέρει τι να κάνει; Άς με έπαιρνε ένα τηλέφωνο, ας μου έλεγε να τον περιμένω στη στάση να τον πληρώσω το δεκάλεπτο, ας του έριχνε και πρόστιμο. Αλλά όχι να κατεβάσει κάτω ένα ανήλικο παιδί για δέκα λεπτά ή για οποίονδήποτε λόγο".

Η κ. Θεοδωρακοπούλου συμπλήρωσε μια φόρμα παραπόνων του ΟΣΕ αλλά απάντηση δεν πήρε. Ίσως πάρει από το γράμμα που έστειλε στον πρωθυπουργό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.