search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:50
MENU CLOSE

Ελένη Φουρέιρα: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το πραγματικό της όνομα! (Video)

19.03.2018 13:02
Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Ελένη Φουρέιρα – Η εξομολόγηση που την έφερε σε αμηχανία (Video) - Media

 

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα μιλώντας, μεταξύ άλλων για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τη συμμετοχή της στη Eurovision αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να κρύψει την αληθινή της καταγωγή. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά το πραγματικό της όνομα:

 «Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρεϊράι. Το Ελένη είναι το βαπτιστικό μου όνομα στην Ελλάδα. Το Φουρέιρα είναι η ρίζα του επιθέτου μου. Αποφασίσαμε τότε με τους ανθρώπους μου να μην πούμε ότι είμαι από την Αλβανία, μήπως ο κόσμος δει και αγαπήσει την Ελένη Φουρέιρα γι’αυτό που είναι. Ναι, ήταν λάθος, αλλά αν γύρναγα το χρόνο πίσω δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι διαφορετικό».
Μεταξύ άλλων, η Ελένη αποκάλυψε και ότι της έχει γίνει πρόταση γάμου, την οποία αρνήθηκε, ενώ στην ερώτηση αν είναι τώρα έτοιμη να παντρευτεί απάντησε αρνητικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:49