search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:20
MENU CLOSE

Δεν σας αρέσει το έπταθλο; Αυτή η αθλήτρια θα σας αλλάξει τη γνώμη (Photos)

19.03.2018 14:54
Δεν σας αρέσει το έπταθλο; Αυτή η αθλήτρια θα σας αλλάξει τη γνώμη (Photos)  - Media

 

Το έπταθλο είναι ένα από τα δύο σύνθετα αγωνίσματα του στίβου. Υπάρχουν δύο είδη επτάθλου, το αντρικό, που διεξάγεται σε κλειστό στίβο, και το γυναικείο, που διεξάγεται σε ανοικτό στίβο. Το γυναικείο έπταθλο είναι ολυμπιακό αγώνισμα από το 1984, ενώ το αντίστοιχο σύνθετο αγώνισμα για τους άνδρες είναι το δέκαθλο. Συγκεκριμένα, στο γυναικείο έπταθλο οι αθλήτριες διαγωνίζονται στα εξής αγωνίσματα: 100μέτρα μετ’ εμποδίων – Άλμα εις ύψος – Σφαιροβολία – 200 μέτρα – Άλμα εις μήκος – Ακοντισμός και αγώνας 800 μέτρων.

Κάποιοι το θεωρούν ένα βαρετό αγώνισμα και δεν το παρακολουθούν.

Η Ρωσίδα αθλήτρια Λιούμποβ Τκάχ, όμως είναι ένας καλός λόγος για να εστιάσουν την προσοχή τους στο ολυμπιακό αυτό άθλημα.

Σαν αθλήτρια η Τκαχ έχει εκπροσωπήσει τη Ρωσία σε διάφορα διεθνή γεγονότα, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου 2015 και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων 2015. Σαν γυναίκα μέσα και έξω από το ταρτάν μαγνητίζει τα βλέμματα. Είναι γυμνασμένη (φυσικά) με όμορφα μακριά πόδια, ξανθιά, με πανέμορφο πρόσωπο.

Το 2012, η Τκάχ προσέλκυσε την προσοχή των ειδικών του αθλητισμού κερδίζοντας τα εθνικά πρωταθλήματα με 5.380 βαθμούς. Τρία χρόνια αργότερα, πήρε το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα «κάτω των 23» στο Ταλίν της Εσθονίας, όπου κατάφερε να ξεπεράσει τους 6.000 πόντους.

Όμως έξω από το στίβο η Λιούμποβ, έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή των ανδρών. Στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει χιλιάδες ακόλουθους και μοιράζεται μαζί τους προσωπικές της φωτογραφίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:20