search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:43
MENU CLOSE

Απίστευτος Λεβέντης: Ούτε… πεθαμένος δεν θα συζητούσα με τον Τσίπρα – Εκλογές το Σεπτέμβριο

19.03.2018 16:02
Λεβέντης: Πρέσβεις με απείλησαν ότι δεν θα μπω στη Βουλή - Δεν φεύγω ηττημένος - Media
 
Την εκτίμηση ότι «οι εκλογές θα γίνουν μέχρι τον Σεπτέμβριο γιατί από τον Αύγουστο και μετά η κυβέρνηση θα κόψει μισθούς και συντάξεις» εξέφρασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ρ/σ «Θέμα 104,6» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
 
Αναφερόμενος στο Μακεδονικό, ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι ο πρωθυπουργός «θα το πάει μέχρι του σημείου που μπορεί και εκείνη τη στιγμή θα κάνει εκλογές», ωστόσο, εξέφρασε τη διαφωνία του «με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα» γιατί, όπως είπε « ο ίδιος επιθυμεί να υπάρχει μία σοβαρή κυβέρνηση».
 
«Εγώ φοβάμαι περισσότερο τον Μητσοτάκη από τον Τσίπρα γιατί είναι φιλελεύθερος» σημείωσε ο κ. Λεβέντης, ενώ ότι «η Ελλάδα θα διαλέξει μεταξύ δύο δεξιών», καθώς, όπως εξήγησε, «ο κ. Τσίπρας από Αριστερός μεταλλάχτηκε σε Δεξιό».
 
Ερωτηθείς εάν θα συνεργαζόταν με τον κ. Τσίπρα είπε: «Ούτε πεθαμένος δεν θα κουβέντιαζα με τον κ. Τσίπρα γιατί δεν έχω καμία σχέση μαζί του. Μόνο που κραύγαζε αριστερά και μετά έγινε δεξιότερος όλων, έπρεπε να κάνει χαρακίρι. Για να μείνει στην εξουσία τα υπογράφει όλα».
 
Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά ο κ. Λεβέντης είπε ότι «όσοι έχουν αφήσει ανεξόπλιστη τη χώρα θα πάνε φυλακή» και εξέφρασε το φόβο ότι η Ελλάδα «θα χάσει νησιά γιατί η Τουρκία θέλει να διευρύνει τα χωρικά της ύδατα».
 
Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σχολιάζοντας την παρουσία του στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, είπε: «Εάν ήθελαν χειροκροτήματα είχαν τον κ. Μητσοτάκη. Το Κίνημα Αλλαγής είναι συγκόλληση ετερόκλητων πραγμάτων, δεν έχει μέλλον γιατί τα βαρίδια του παρελθόντος είναι εκεί».
 
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40