search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:26
MENU CLOSE

Βαρύ κλίμα για Κυριάκο Παπαδόπουλο στο Αμβούργο: «Δεν θα ανεχτούμε τέτοιες δηλώσεις»

19.03.2018 17:22
Βαρύ κλίμα για Κυριάκο Παπαδόπουλο στο Αμβούργο: «Δεν θα ανεχτούμε τέτοιες δηλώσεις» - Media

 

Τεταμένο είναι το κλίμα στις τάξεις του Αμβούργου σε ότι έχει να κάνει με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τις προ ημερών δηλώσεις του εναντίον του προπονητή του.

Ακριβά αναμένεται να πληρώσει τις δηλώσεις του σχετικά με τις επιλογές του προπονητή του στο Αμβούργο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας διεθνής μετά την ήττα του Σαββάτου από τη Χέρτα την οποία και παρακολούθησε από τον πάγκο, υποστήριξε πως δεν έχει ιδέα γιατί δεν έπαιξε κατηγορώντας ευθέως τον Κρίστιαν Τιτζ.

Φυσικά αυτό προκάλεσε την αντίδραση της διοίκησης της γερμανικής ομάδας, η οποία δια στόματος του εκτελεστικού διευθυντή, Φρανκ Βέτσταϊν τόνισε πως: «δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοιες δηλώσεις σε καμία περίπτωση».

Παράλληλα έγινε γνωστό πως εντός των επομένων ημερών θα υπάρχει συνάντηση με τον Παπαδόπουλο, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα και να μην πάρει μεγαλύτερες προεκτάσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25