search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:38
MENU CLOSE

Ο σαουδάραβας πρίγκιπας Αλουάλιντ δηλώνει ότι έκλεισε μυστική συμφωνία για να απελευθερωθεί

20.03.2018 08:24
Ο σαουδάραβας πρίγκιπας Αλουάλιντ δηλώνει ότι έκλεισε μυστική συμφωνία για να απελευθερωθεί - Media

 

Ο σαουδάραβας πρίγκιπας Αλουάλιντ μπιν Ταλάλ, ο πρόεδρος του ομίλου Kingdom Holding, ο οποίος παρέμεινε για μια περίοδο σχεδόν τριών μηνών υπό κράτηση, εντός των ορίων της εκστρατείας πάταξης της διαφθοράς η οποία εξαπολύθηκε στο βασίλειο, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg ότι για να εξασφαλίσει την απελευθέρωσή του, έκλεισε συμφωνία με την κυβέρνηση.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο Μπλούμπεργκ και θα μεταδοθεί σήμερα, ο πρίγκιπας Αλουάλιντ απέφυγε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη συμφωνία, σημείωσε πάντως πως είναι εύκολο να εξακριβώσει κανείς ότι συνεχίζει να του ανήκει το 95% των μετοχών του ομίλου συμμετοχών, που κάνει πολλές επενδύσεις διεθνώς.

Ο πρίγκιπας, που αφέθηκε ελεύθερος στα τέλη Ιανουαρίου, διευκρίνισε πως η διαδικασία συνεννόησης με τις αρχές δεν έχει αποπερατωθεί ακόμη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:38