search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:47
MENU CLOSE

Τέλος από τη ΝΔ η Παπαγγελή – Την διέγραψαν μετά τις δηλώσεις για τους «Βούλγαρους Παοκτζήδες»

20.03.2018 10:43
Τέλος από τη ΝΔ η Παπαγγελή - Την διέγραψαν μετά τις δηλώσεις για τους «Βούλγαρους Παοκτζήδες» - Media

 

Τα προσβλητικά σχόλιά της για τη Μακεδονία και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, όπου τους χαρακτήρισε «Βούλγαρους» έφεραν το γνωστό μοντέλο Έλλη Παπαγγελή εκτός ΝΔ, καθώς διεγράφη με απόφαση του γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη. 

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη διαγράφεται το μέλος του κόμματος, η Κα Αγγελική – Έλλη Παπαγγελή.

Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας».

Υπενθυμίζεται πως η Έλλη Παπαγγελή «ανέβασε» στο Instagram, μία φωτογραφία από κείμενο σχετικά με το διαδικτυακό ψήφισμα οπαδών του Δικεφάλου, που ανέφερε πως: «Αν τιμωρηθούμε, δεν… πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης».

Η Έλλη Παπαγγελή σχολίασε, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις: «Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24