search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:52
MENU CLOSE

Τέξας: Τραυματίστηκε υπάλληλος της FedEx από νέο δέμα – βόμβα με προορισμό το Όστιν (Photos)

20.03.2018 11:05
Τέξας: Τραυματίστηκε υπάλληλος της FedEx από νέο δέμα - βόμβα με προορισμό το Όστιν (Photos) - Media

 

Εργαζόμενος σε αποθήκη της εταιρείας κούριερ FedEx κοντά στο Σαν Αντόνιο του Τέξας τραυματίστηκε όταν εξερράγη δέμα που περιείχε καρφιά και θραύσματα, ανακοίνωσε η πυροσβεστική.

Το δέμα, που είχε προορισμό το Όστιν, εξερράγη λίγο μετά τα μεσάνυκτα, πρόσθεσε η πυροσβεστική και το FBI έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν το συμβάν συνδέεται με τις πρόσφατες επιθέσεις με δέματα βόμβες που έχουν σημειωθεί από τις αρχές Μαρτίου στο Όστιν και έχουν κοστίσει τη ζωή σε δύο ανθρώπους, ενώ έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό τεσσάρων ακόμη.

Η πρώτη βόμβα στο Όστιν εξερράγη στις 2 Μάρτιου με αποτέλεσμα να σκοτωθεί στο σπίτι του ο Άντονι Στέφαν Χάουζ, 29 ετών. Δύο ακόμη βόμβες εξερράγησαν δέκα ημέρες αργότερα και συνδέονταν με την πρώτη.

Ο 17χρονος Ντρέιλεν Ουίλιαμ Μέισον σκοτώθηκε στις 12 Μαρτίου όταν μετέφερε το πακέτο βόμβα μέσα στο σπίτι του. Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά και η μητέρα του.

Λίγες ώρες αργότερα μια 75χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική τραυματίστηκε από ένα άλλο πακέτο βόμβα. Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το πακέτο αυτό ίσως να προοριζόταν για κάποιον άλλο.

Δύο ακόμη άνδρες τραυματίστηκαν την Κυριακή το βράδυ από βόμβες που είχαν τοποθετηθεί στα κατώφλια των σπιτιών τους.

Στο μεταξύ οι αρχές έχουν ανακοινώσει αμοιβή 115.000 δολαρίων σε όποιον παράσχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15