search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:31
MENU CLOSE

Μοντέλο πήδηξε από τον 6ο όροφο ξενοδοχείου για να γλυτώσει από τον βιασμό (Video)

20.03.2018 13:11
Μοντέλο πήδηξε από τον 6ο όροφο ξενοδοχείου για να γλυτώσει από τον βιασμό (Video)  - Media

 

Η πτώση της στοίχισε κατάγματα στην πλάτη της, αλλά όπως λέει η ίδια η Γιεκατερίνα Στέτσουικ: «Ευτυχώς σώθηκα από τον πεινασμένο, με κυνηγούσε με τραπεζομάχαιρο και δεν ήξερα τι ήθελε να με σκοτώσει ή να με βιάσει».

Το περιστατικό συνέβη στο Ντουμπάι σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Αμερικάνος επιχειρηματίας γνώρισε την 22χρονη κοπέλα από τη Ρωσία σε πολυτελές κλαμπ και αποφάσισαν αφού τα βρήκαν, να πάνε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Αμερικάνου.

Εκεί η Γιεκατερίνα αρνήθηκε να υποκύψει στις ορέξεις του επιχειρηματία και του ζήτησε να της ανοίξει την πόρτα και να την αφήσει να φύγει. Τότε σύμφωνα πάντα με τη γυναίκα ο Αμερικάνος άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να την κυνηγάει στο δωμάτιο.

Η απελπισμένη κοπέλα όταν διαπίστωσε πως δεν υπάρχει διέξοδος για εκείνη, άνοιξε την μπαλκονόπορτα και πήδηξε στο κενό από τον 6ο όροφο του ξενοδοχείου. Το περιστατικό συνέβη στις 3 Μαρτίου και από τότε η Γιεκατερίνα νοσηλεύεται σε πλήρη ακινησία σε νοσοκομείο της πόλης.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί και κρατείται σε ψυχιατρική πτέρυγα. Στην απολογία του είπε την ακριβώς αντίθετη ιστορία, ότι δηλαδή η κοπέλα του επιτέθηκε με μαχαίρι και επιχείρησε να τον δολοφονήσει. Πληροφορίες που θέλουν την Γιεκατερίνα να εργάζεται σαν συνοδός κυρίων δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την αστυνομία του Ντουμπάι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21