search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:55
MENU CLOSE

Μίλτος Κύρκος: Δεν υπάρχει «φλερτ» με τον ΣΥΡΙΖΑ

20.03.2018 13:21
Μίλτος Κύρκος: Δεν υπάρχει «φλερτ» με τον ΣΥΡΙΖΑ - Media
 
Διαψεύδει ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Μίλτος Κύρκος, ότι έχει επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφεραν ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Κύρκος δήλωσε ότι «δεν δέχομαι κανένα φλερτ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει εκδηλωθεί τίποτα που θα μπορούσε να θεωρηθεί φλερτ», σε συνέντευξή του σε ρ/σ, απαντώντας σε δημοσιεύματα και παραπολιτικά σχόλια.
 
Προσέθεσε, δε, ότι «αυτά που προτείνω είναι σε απόσταση από αυτά που η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μας έχει δείξει τα τελευταία τρία χρόνια που, δυστυχώς, δεν είναι καν στην κατεύθυνση διαχείρισης του μνημονίου, αλλά μόνο προς την επιβίωση του κρατικού μηχανισμού», ενώ τόνισε: «Και στους δύο χώρους έχω ανθρώπους με τους οποίους συνομιλώ και βλέπουμε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο».
 
Όσον αφορά την απουσία του από το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Κύρκος είπε ότι «η αντίθεσή μου με το πώς οδηγήθηκε το Κίνημα Αλλαγής στο συνέδριό του ήταν καταγεγραμμένη εδώ και έξι μήνες απ΄ όταν ξεκίνησε». Επιπλέον επισήμανε ότι εξακολουθεί να παραμένει στο Ποτάμι και από εκεί στηρίζει και παίρνει και πρωτοβουλίες, αλλά δεν παύει να έχει και το δικαίωμα της κριτικής.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:55