search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:06
MENU CLOSE

Ολοκληρώθηκε η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ – Θετικά μηνύματα εν όψει συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου

20.03.2018 15:32
Ολοκληρώθηκε η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ - Θετικά μηνύματα εν όψει συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου - Media
 
Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, λίγο πριν τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα στην Κ.Ο. ήταν ήπιο και ότι η εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που έγινε κατέρριψε κάθε σενάριο ρήγματος στην κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
 
Όσον αφορά στις διαφωνίες που στελέχη των ΑΝΕΛ διατυπώνουν κατά καιρούς σχετικά με κυβερνητικές πολιτικές, οι ιδιες πηγές του κόμματος σημείωσαν ότι «δεν είμαστε εταίρος χωρίς άποψη. Έχουμε άποψη και θέση και την διατυπώνουμε».
 
Μάλιστα, ξεκαθαρίστηκε ότι η θέση των ΑΝΕΛ για το Μακεδονικό παραμένει σταθερή, ενώ για τις αντιπαραθέσεις μεταξύ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, επισημάνθηκε ότι «όταν υπάρχει συμφωνία σε επίπεδο κορυφής, μπορεί να τραβηχτούν κάποια αυτιά».
 
Από την άλλη πλευρά, σχετικά με εσωκομματικές «παραφωνίες» που κατά καιρούς σημειώνονται, οι πηγές των ΑΝΕΛ εξήγησαν ότι «σε ένα βαθμό είναι υγιές να υπάρχουν διαφωνίες. Το αντιμετωπίζουμε όσο πιο ήπια. Είμαστε 154 και μιλάμε για έναν μπορεί να του γίνει μια παρατήρηση».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53