search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:06
MENU CLOSE

Μετάλλιο τιμής στον Ρίνγκο Σταρ: Θα το φοράω στο πρωινό (Photos)

20.03.2018 16:44
Μετάλλιο τιμής στον Ρίνγκο Σταρ: Θα το φοράω στο πρωινό (Photos) - Media

 

Μετάλλιο τιμής έλαβε ο ντράμερ των Beatles, Ρίνγκο Σταρ, για τις μουσικές τους υπηρεσίες.

Ο δούκας του Κέιμπριτζ έδωσε την τιμή στον μουσικό, σε τελετή στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου χρήστηκε ιππότης. Ο Ρίνγκο Σταρ ήταν συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μπάρμπαρα Μπαχ.

Ο Ρίνγκο δήλωσε στο BBC: «Σημαίνει πραγματικά πολλά. Σημαίνει αναγνώριση για τα πράγματα που έχουμε κάνει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που το αποδέχτηκα αυτό».

Η τιμή έρχεται 53 χρόνια μετά την απονομή του ΜΒΕ στους Beatles – και ο Σταρ είπε ότι είχε χάσει τη συντροφικότητα των μελών της μπάντας αυτή τη φορά. «Ήμουν λίγο ασταθής σήμερα μόνος μου», παραδέχτηκε.

Ερωτηθείς για το αν ήθελε να γίνει γνωστός ως Σερ Ρίνγκο, ο μουσικός, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ρίτσαρντ Στάρκεϋ, απάντησε: «Δεν ξέρω ακόμα. Είναι καινούριο ακόμα και δεν ξέρω πώς να το χρησιμοποιείτε καταλλήλως».

«Αλλά περιμένω να το χρησιμοποιήσετε. Θα το φοράω στο πρωινό», είπε αστειευόμενος.

«Είναι υπέροχο! Είναι τιμή και ευχαρίστηση να αναγνωριστώ για τη μουσική μου και το φιλανθρωπικό έργο μου, και τα δύο που αγαπώ. Ειρήνη και αγάπη. Ρίνγκο», κατέληξε ο γνωστός μουσικός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:05