search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:58
MENU CLOSE

Κορακάκη: Κανένας αθλητής που κάνει πρωταθλητισμό δεν θα πήγαινε εκεί…

20.03.2018 19:26
Κορακάκη: Κανένας αθλητής που κάνει πρωταθλητισμό δεν θα πήγαινε εκεί... - Media
 
Η Άννα Κορακάκη είναι πλέον αρκετά διάσημη, ώστε το όνομα της να φτάνει να περιλαμβάνεται στις φήμες για συμμετοχή σε ριάλιτι παιχνίδια. Όπως έγινε πριν από λίγο καιρό με τις υποτιθέμενες συζητήσεις της για να μπει στο Survivor.
 
«Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση από κανέναν για το “Survivor”. Ξύπνησα μια μέρα και διάβασα άρθρα ότι δήθεν είχα συμφωνήσει και ήμουν έτοιμη να πάω. Το θέμα το ξεκαθάρισα μέσω facebook όχι γιατί ήταν κάποια σπουδαία φήμη, αλλά γιατί είχα χάσει την ηρεμία μου. Μου τηλεφωνούσαν όλοι για να με ρωτήσουν αν ισχύει. Ήταν πολύ πειστικό το δημοσίευμα. Μέχρι και το διάβασα αναρωτήθηκα “μήπως πάω; Μήπως πήγε κανείς στη θέση μου και μίλησε;”» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
 
Στο ερώτημα, δε, αν δεχόταν μια τέτοια πρόταση, θα τη σκεφτόταν, απάντησε ότι «νομίζω πως κανένας αθλητής που κάνει πρωταθλητισμό  δεν θα το έκανε. Ακόμα και να το ήθελε, από πρακτικής πλευράς δεν γίνεται. Προσωπικά δεν το θέλω κιόλας. Έχω αγώνες, προετοιμασία, καθημερινές προπονήσεις. Δεν θα το έκανα. Δεν το βρίσκω κακό γι αυτούς που το κάνουν. Καλά κάνουν, όπως καλά κάνω κι εγώ που κάνω κι άλλα πράγματα στη ζωή μου. Δεν θα ήθελα να χάσω ακόμα και λίγες εβδομάδες με τους δικούς μου. Για ποιο λόγο; Δεν βρίσκω την ουσία. Για τα χρήματα ή την αναγνωρισιμότητα; Δεν έχω κάποια τέτοια ανάγκη».
 
Πηγή: gossip-tv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15