search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:10
MENU CLOSE

MasterChef: Το «μυστικό» του Συμεωνίδη που άφησε άφωνους τους κριτές! (Video)

21.03.2018 10:06
MasterChef: Το «μυστικό» του Συμεωνίδη που άφησε άφωνους τους κριτές! (Video) - Media

 

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας του MasterChef, το βράδυ της Τρίτης, οι κριτές ρώτησαν τους διαγωνιζόμενους αν θα ψήφιζαν τον Αργύρη στην περίπτωση που εκείνος δεν είχε κερδίσει την ασυλία.

Όταν κλήθηκε να απαντήσει ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης αποκάλυψε ότι

με τον Αργύρη γνωρίζονται πολλά χρόνια, καθώς βρίσκονταν στην ίδια σχολή και πως σύμφωνα με όσα του υπαγόρευε η καρδιά του, ο Αργύρης θα ήταν ο τελευταίος που θα ψήφιζε

Το γεγονός αυτό ήταν άγνωστο στους κριτές οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι στο άκουσμά του.

«Με τον Αργύρη γνωριζόμαστε από πολύ παλιά. Ήμασταν συμμαθητές στη σχολή. Τον ξέρω από 18 χρονών. Η καρδιά μου λέει ότι θα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος εδώ μέσα που θα ψήφιζα, αλλά επειδή ψηφίζουμε με μαγειρικά κριτήρια, ναι θα τον ψήφιζα», ανέφερε συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης.

«Είναι η πρώτη φορά που το αναφέρεις αυτό. Δεν το ξέραμε. Δεν το έχετε ξαναπεί δηλαδή» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς που δεν έκρυψε την έκπληξη του.

«Εντάξει θεωρούμε ότι δεν είναι κάτι το οποίο χρειάζεται, τώρα κι εγώ έχω λίγο ένταση και μου βγήκε», ανέφερε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:10