search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:44
MENU CLOSE

Βουλκανιζατέρ με θέα!

21.03.2018 11:46
Βουλκανιζατέρ με θέα! - Media

 

Ο άνθρωπος -δεν θα τον αδικήσουμε- έχει προσόντα και για την θέση.  Ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, γεννήθηκε γι’ αυτή τη θέση. Τη θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο Σαντορίνης. Εξωτική θέση, μοναδικό ηλιοβασίλεμα, καταπληκτικός τουριστικός προορισμός, αντάξιος σε  έναν φίλο του κου Πολάκη, εξειδικευμένο επιστημονικά  στα βουλκανιζατέρ. Ευτυχώς που η Αριστερή κυβέρνηση ήρθε να αποκαταστήσει τις αδικίες και την αναξιοκρατία του παλιού σάπιου συστήματος και να βάλει τους σωστούς ανθρώπους στη σωστή θέση, σεμνά και ταπεινά όπως έλεγε και η τρίτη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Καραμανλής, φίλος και θαυμαστής του πρωθυπουργού και εξ ίσιου αποτελεσματικός με αυτόν. Δυο  μεγάλες προσωπικότητες, μια «δημιουργική» φιλία.

 Ο κύριος Χαράλαμπος Πανοτόπουλος απασχόλησε την επικαιρότητα όταν δημοσιεύτηκαν τα  εντυπωσιακά προσόντα που διέθετε γι’ αυτήν την συγκεκριμένη θέση ως «μηχανολόγος μοτοσικλετών» (!),  ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ, με μισθό 3897 ευρώ το μήνα. Φυσικά και ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.  Γιατί αν το δούμε κι αλλιώς, ο κ Πανοτόπουλος έμεινε στη χώρα του να υπερασπιστεί με τις επιστημονικές του γνώσεις το λαό και την Αριστερή κυβέρνησή του και δεν την κοπάνησε  στο εξωτερικό όπως χιλιάδες νέοι «πτυχιούχοι προδότες» της πατρίδας που στα δύσκολα την εγκατέλειψαν στα κρύα του λουτρού.

Ο κύριος Πανοτόπουλος έμεινε εδώ σαν γνήσιος Αριστερός και φίλος του Πολάκη να αγωνιστεί επί των επάλξεων της ξερονήσου  Σαντορίνης έναντι  του γλίσχρου μισθίου των 3897 ευρώ. Ούτε καν 4000 ευρώ, δηλαδή, με τέτοια προσόντα. Είναι μια δικαίωση της Αριστεράς, του αλλού υλικού της, του ηθικού πλεονεκτήματος, του νόμου και της τάξης αυτής της υπέροχης κυβέρνησης που αποκαθιστά τις αδικίες.

Βέβαια, για λόγους αντικειμενικότητας θα το πω. Δεν θα το κρατήσω μέσα μου: σε σχέση με τον Πανοτόπουλο αδικείται ο Καρανίκας, που όπως και να το κάνουμε άλλο είναι να φτιάχνεις κοκτέιλ και να διαβάζεις στα διαλλείματα Μπακούνιν και αλλά κόμικς και άλλο να φουσκώνεις λάστιχα. Και ο Καρανίκας αμείβεται λιγότερο. Είναι άδικο και παραμένει άδικο, Αλέξη. Να τα λέμε κι αυτά. Στο τέλος – τέλος δεν είναι ίσης βαρύτητας ο φίλος του Αλέξη με τον φίλο του Πολάκη. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα…  

Βέβαια «αλγεινή εντύπωση» προκαλεί η καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) που καταγγέλλει ότι «η ΑΕΜΥ ΑΕ (η εταιρεία που διαχειρίζεται το διάσημο για τις επιδόσεις του στις εγχειρήσεις αιμορροΐδων, Νοσοκομείο)  ενοικίασε και εξόπλισε «έπαυλη-βίλα» με χρήματα του ελληνικού δημοσίου το 2016, στην οποία διαμένει σήμερα ο διοικητής του Νοσοκομείου, Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, στενός συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.»

Και για μια παλιοβίλα να στερηθούμε τις υπηρεσίες ενός τόσου σπάνιου στελέχους που χάρη σε αυτόν λειτουργεί υποδειγματικά το νοσοκομείο; Τόσο υποδειγματικά που πήγε ο ίδιος ο πρωθυπουργός που δεν ξέρει που να πρωτοδιαθέσει τον πολύτιμο χρόνου του, για να το εγκαινιάσει; Προς ανάμνηση δε των εγκαινίων δεν ξαναέγινε τίποτα άλλο να μην χαθεί  η …θετική αύρα. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να καταγγείλουν οι μικροπρεπείς  ότι για την μετακίνησή του στο νησί τού έχει παραχωρηθεί και αυτοκίνητο με μακροχρόνια μίσθωση.

Ε, τι να κάνουμε δηλαδή; Έχουμε ανάπτυξη!

Τι θέλετε; Να ξαναγυρίσουμε  στην εποχή των γερμανοτσολιάδικων μνημονίων που αυτοκτονούσαν στους δρόμους, που λιμοκτονούσαν τα παιδάκια στα σχολεία, που το γάλα έληγε σε τρεις ολόκληρες μέρες…!

Έλεος  δηλαδή!  Πως κάνετε έτσι για έναν κωλομισθό 3897 ευρώ, μια βίλα μισθωμένη σε τιμές Σαντορίνης  που επιπλώθηκε με έξοδα του Υπουργείου, και για ένα  αυτοκίνητο μισθωμένο για τόσο πολύτιμες και εξειδικευμένες υπηρεσίες ενός βουλκανιζατερά;

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, ρε γαμώτο!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:43