search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:50
MENU CLOSE

«Σχεδόν κάθε μέρα με έβριζαν ή με έφτυναν 10 με 15 άντρες» (Video)

21.03.2018 13:51
«Σχεδόν κάθε μέρα με έβριζαν ή με έφτυναν 10 με 15 άντρες» (Video) - Media

 

Άλλη μια γυναικεία φωνή προστίθεται στο όραμα για έναν κόσμο όπου επικρατεί ισότητα ανάμεσα στα δυο φύλα. Με σκοπό την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας και ενώνοντας τη φωνή της με τα κινήματα #MeToo & Time’s Up, η γνωστή ηθοποιός και ακτιβίστρια Σιένα Μίλερ έκανε τη δική της κατάθεση ψυχής

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, που ήταν μέρος της ετήσιας συνάντησης του ΟΗΕ για την ισότητα των φύλων, της Επιτροπής για το Καθεστώς των Γυναικών, η ηθοποιός μοιράστηκε τις εμπειρίες της για τη σεξουαλική παρενόχληση και τον σεξισμό κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας.

Η Μίλερ περιέγραψε τις περιόδους που αισθανόταν “υπονομευμένη” και “υποτιμημένη”. 

“Πριν από μερικά χρόνια μου δόθηκε ένας δυνατός και δυναμικός ρόλος σε ένα έργο που μου άρεσε. Ήταν ένα δίπρακτο έργο στο Μπρόντγουεϊ, αλλά μου προσφέρθηκαν λιγότερα από τα μισά χρήματα που έπαιρνε ως αμοιβή ο άνδρας ηθοποιός. Η απόφαση να απορρίψω αυτό τον συγκεκριμένο ρόλο ήταν δύσκολη και μοναχική, αναγκάστηκα να επιλέξω μεταξύ της παραχώρησης της αυτοεκτίμησής μου και της αξιοπρέπειας μου και ενός ρόλου με τον οποίο ήμουν ερωτευμένη” είπε.

“Αποδείχθηκε ότι ήταν μια κρίσιμη στιγμή στη ζωή μου. Όχι επειδή το έκανα, αλλά επειδή δεν το έκανα”.

Η Μίλερ αναφέρθηκε επίσης στον αγώνα της απέναντι στους paparazzi που εισέβαλαν στην ιδιωτική της ζωή.

Ανέφερε ότι στην αρχή της καριέρας της υπήρξαν φορές που παρενοχλήθηκε από άνδρες φωτογράφους, “άνδρες οπλισμένους με κάμερες” και ισχυρίστηκε ότι “κρίθηκε και διασύρθηκε με τρόπο που δεν θα είχε συμβεί ποτέ” αν ήταν άντρας.

Το 2011, μάλιστα, είχε καταθέσει  στην εξεταστική επιτροπή για την ηθική των μέσων μαζικής ενημέρωσης αναφερόμενη κυρίως στο κυνήγι που είχε υποστεί από τους παπαράτσι την εποχή που υπήρξε ζευγάρι με τον Τζουντ Λο.

“Σχεδόν κάθε μέρα με κυνηγούσαν 10 με 15 άντρες, που με προκαλούσαν λεκτικά ή με έφτυναν” είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:49