19/11/2018 02:12:29

Αυτός ο «άγγελος» έκρυβε τον θάνατο - Μετέφερε στις βαλίτσες της 95 κιλά κοκαΐνης αξίας 21.000.000 δολαρίων

Αυτός ο «άγγελος» έκρυβε τον θάνατο - Μετέφερε στις βαλίτσες της 95 κιλά κοκαΐνης αξίας 21.000.000 δολαρίων  - Media

 

Η Μελίνα Ρόμπερτς 24 ετών είναι μια γυναίκα που δεν περνάει απαρατήρητη. Κάποιοι έκρινα πως είναι το ιδανικό δόλωμα για να μεταφέρει ναρκωτικά από τον Καναδά στην Αυστραλία, κατά τη διάρκεια πολυήμερης κρουαζιέρας.

Την προσέγγισαν στον Καναδά και της προσέφεραν την κρουαζιέρα 51 ημερών με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε λουξ θέση στο κρουαζιερόπλοιο. Το εισιτήριο κόστιζε 15.000 δολάρια. Μαζί της ήταν άλλα δυο άτομα. Η φίλη της Ισαβέλα και ένας άλος άνδρας. Έμεναν σε 2 πολυτελείς καμπίνες του πλοίου και κανείς δεν υποψιάστηκε γιατί ένας από την παρέα, ένας 64χρονος άνδρας ενώ κυκλοφορούσε κάθε μέρα με τα ίδια ρούχα, κουβαλούσε επάνω του 4 γεμάτες βαλίτσες που δεν άφηνε ποτέ από τα μάτια του.

Όταν η παρέα έφτασε στην Αυστραλία που ήταν και ο τελικός προορισμός η Μελίνα έπρεπε να κατέβει με τις βαλίτσες στο λιμάνι του Σίδνει τις οποίες θα παρέδιδε σε κάποιον άγνωστο. Τότε με μια αστραπιαία επιχείρηση των Αυστραλιανών αρχών την συνέλαβαν μαζί με τη φίλη της.

Οι αρχές άρχισαν να υποψιάζονται την Μελίνα και την Ισαβέλα επειδή διαπίστωσαν πως ανεβάζουν στο instagram φωτογραφίες μέσα στη χλιδή και σε εξωτικά και πανάκριβα μέρη. Επικοινώνησαν με τον Καναδά και από τα αρχεία προέκυψε πως οι 2 κοπέλες ήταν άνεργες. Αυτό κίνησε τις υποψίες.

Και όταν έφτασαν στο τελωνείο και οι υπάλληλοι τους ζήτησαν να ανοίξουν τις βαλίτσες διαπίστωσαν πως οι δυο «άγγελοι» κουβαλούσαν το θάνατο. Ενενηντα πέντε κιλά κόκας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που επιχειρήθηκε να περάσει μαζικά στην Αυστραλία.

Στη δίκη που έγινε και καταδικάστηκαν οι δυο κοπέλες και ο άνδρας οι αρχές επιβεβαιώθηκαν. Επρόκειτο για μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών που δρα σε κάθε μήκος και πλάτος της γης. Τα δυο βαποράκια που καταδικάστηκαν έκαναν δουλειές σε όλο τον κόσμο. Αυτό μάλιστα επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες που βρήκαν στο instagram και ήταν από το Περού, την Κολομβία, το Εκουαδόρ, τη Γαλλική Πολυνησία …

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.